Ανακοινώθηκε το ZTE Grand S Flex μαζί με την Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του

17:50 4/11/2013 - Πηγή: TechFan

Μετά την ανακοίνωση των τριών Blade Q συσκευών από την ZTE την περασμένη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα έχουμε μια ακόμη ανακοίνωση μιας παραλλαγής του Grand S. Στην περίπτωση αυτή, η ZTE ανακοίνωσε το Grand S Flex. Η ZTE λέει ότι αυτό το τηλέφωνο έχει “καθαρές και απλές γραμμές” και αυτό είναι “συνδυασμένο με μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη αφής

8,9 χιλιοστών”.

Το ZTE Grand S Flex φέρνει χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιλαμβάνουν μια 5 ιντσών HD οθόνη με ανάλυση 1280 x 720 και dual-core 1.2GHz Qualcomm MSM8930 επεξεργαστή που συνδυάζεται με 1GB RAM. Η συσκευή θα έχει επίσης LTE συνδεσιμότητα μαζί με μια μπαταρία 2300 mAh, 1 megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος και 8 megapixel πίσω κάμερα με αυτόματη εστίαση και φλας. Η εσωτερική μνήμη είναι 16GB, όμως δεν θα έχει υποδοχή κάρτας microSD με την συσκευή να τρέχει το Android 4.1 Jelly bean. Από πλευρά συνδεσιμότητας προσφέρειmicro USB, DLNA, GPS, WiFi 802.11 a / b / g / n και Bluetooth 4.0.

Στο ZTE Grand S Flex απονεμήθηκε το iF Βραβείο Σχεδιασμού για το 2013 και έχει πιστοποιηθεί για τα “εξαιρετικά διεθνή πρότυπα ποιότητας, τόσο για την τεχνολογία όσο και το design”. Η ZTE ανέφερε ότι η συσκευή θα είναι αμέσως διαθέσιμη στην Ισπανία, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία και θα ξεκινήσει σύντομα στη Γερμανία, τη Φινλανδία και την Πολωνία στην τιμή των €299.

Πηγή : androidcommunity.com

Keywords
Τυχαία Θέματα