Ανακοινώθηκαν τα εντυπωσιακά ελαφριά Sony Vaio Pro 11 και Vaio Pro 13 Ultrabooks

08:51 5/6/2013 - Πηγή: TechFan

Η Sony έχει ανακοινώσει δύο όμορφα Ultrabooks που ονομάζονται Vaio Pro 11 και Vaio Pro 13. Με αυτά τα νέα μοντέλα, η Sony θέλει να προτείνει “τα ελαφρύτερα

Ultrabooks” στον κόσμο και τίποτα λιγότερο. Τα Vaio laptops Pro θα διαθέτουν 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές και οθόνες 1080p χτισμένες με την TRILUMINOS τεχνολογία της Sony, που λέει ότι μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων από τους ανταγωνιστές.

Με μόλις 870 και 1060 γραμμάρια τα Vaio Pro 11 και 13 χρησιμοποιούν ανθρακονήματα για να φτάσουν αυτό το μικρό βάρος. Τα πληκτρολόγια και στα δύο συστήματα έχουν full-size (backlit) πλήκτρα. Σύμφωνα με την Sony η μπαταρία του VAIO Pro 11 θα δώσει έως και 14 ώρες, ενώ το VAIO Pro 13 θα δώσει έως και 13 ώρες διάρκεια μαζί πάντα με την επιπλέον μπαταρία. Χωρίς αυτήν υπολογίστε γύρω στην μισή διάρκεια, που ακόμα και έτσι είναι ένας αξιοπρεπής χρόνος.

Και οι δύο υπολογιστές VAIO Pro διαθέτουν δύο θύρες USB 3.0 στη δεξιά πλευρά, μαζί με μια πλήρους μεγέθους HDMI και μια 3.5mm audio υποδοχή. Το Pro 13 έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει μια SD card reader, ενώ το Pro11 δεν έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Μία θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει άλλες συσκευές, ακόμη και όταν ο φορητός υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος.

Η Sony συνεχίζει το NFC push και αυτοί οι υπολογιστές δεν αποτελούν εξαίρεση. Στην πραγματικότητα όλα τα Vaio 2013 μοντέλα θα έχουν NFC υποστήριξη και θα κάνουν απλή την ανταλλαγή αρχείων ή την Bluetooth αντιστοίχιση.
Η Sony λέει ότι οι νέοι φορητοί υπολογιστές της θα αρχίσουν να διατίθενται στις 9 Ιουνίου σε μαύρο και ασημί χρώμα. Οι τιμές θα αρχίζουν από τα $ 1.149 (11.6 “) και $ 1249 (13″), με την τελική τιμή να εξαρτάται από τις δικές επιλογές.

Πηγή : notebookreview.com

Keywords
Τυχαία Θέματα