To HP EliteBook 810 Revolve ανανεώθηκε με Haswell επεξεργαστές, με λεπτότερο και ελαφρύτερο σασί

Η HP αυτή την εβδομάδα έχει ανακοινώσει την ανανεωμένη έκδοση του υβριδικού notebook/tablet της HP EliteBook 810 Revolve, με ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή Intel Haswell, μαζί με μια πιο ευέλικτη σχεδίαση που κάνουν τη συσκευή λιγότερο ογκώδη από την προηγούμενη έκδοσή του.

Το HP EliteBook 810 το είδαμε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και έχει ενημερωθεί με την επιλογή της τέταρτης γενιάς Intel Haswell Core i3 , i5 και i7 επεξεργαστών,

με το κορυφαίο σύστημα να διαθέτει ένα 2.1GHz Intel Core i7 4600U. Η νέα γενιά του HP EliteBook 810 Revolve είναι πλέον εξοπλισμένη με μια νέα γραφίδα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες βελτιωμένη ακρίβεια και σε προηγούμενα συστήματα, αλλά δυστυχώς η HP δεν έχει ακόμα διαθέσιμο οποιοδήποτε σημείο της συσκευής για να αποθηκευτεί όταν δεν είναι σε χρήση.

Το νέο HP EliteBook 810 Revolve διατίθεται από την τιμή των $ 1300 και έρχεται εξοπλισμένο με μια Gorilla Glass οθόνη 11,6 ιντσών που παρέχει στους χρήστες ανάλυση 1366 x 768, σασί μαγνησίου, αδιάβροχο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, SSD και τρέχει τα Windows 8.1. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο HP EliteBook 810 Revolve δείτε στην ιστοσελίδα της HP.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα