SanDisk Memory Zone Cloud Storage : για καλύτερη διαχείριση μνήμης του android smartphone

21:35 2/5/2012 - Πηγή: TechFan

Η Cloud αποθήκευση είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο της τεχνολογίας, γιατί μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά αρχεία (συμπεριλαμβανομένων βίντεο, mp3, φωτογραφίες, αρχεία, κ.λ.π.) χωρίς να χρησιμοποιούν την εσωτερική μνήμη της αγαπημένης σας συσκευής. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Apple (iCloud), Google,

Amazon και ακόμη και η Samsung έχουν προσφέρει ένα cloud-based σύστημα αποθήκευσης για τους χρήστες τους. Τώρα, η SanDisk έχει ενημερώσει την νέα cloud storage εφαρμογή το SanDisk Memory Zone και είναι διαθέσιμο στο Google Play Store.
Η ενημερωμένη έκδοση της SanDisk Memory Zone θα επιτρέψει στους χρήστες της να διαχειρίζονται εύκολα τα δεδομένα τους, που ήταν αποθηκευμένα online με λίγη προσπάθεια. Η εφαρμογή χρησιμεύει επίσης ως ένας file browser για εύκολη πλοήγηση. Όπου έχουν το περιεχομένου αποθηκευμένο, στη συσκευή ή στο cloud, οι χρήστες μπορούν να μετακινούν εύκολα αρχεία από και προς με μερικά κλικ . Η εφαρμογή διαθέτει ένα user interface που σας επιτρέπει να γίνει η δουλειά, γρήγορα.
Η SanDisk Memory Zone εφαρμογή σας προσφέρει περισσότερες λειτουργίες διαχείρισης μνήμης από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που διατίθενται για τηλέφωνα Android.
Η SanDisk μνήμης Ζώνη σας δίνει τον πλήρη έλεγχο. Διαχείριση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τόσο των τοπικών όσο και της cloud μνήμης με μια δωρεάν εφαρμογή. Η cloud υπηρεσίες που υποστηρίζονται είναι: Box, Dropbox, το Google Docs, το Picasa, SugarSync, SkyDrive και το Facebook.
Η εφαρμογή όχι μόνο θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, θα σας επιτρέψει και να ασφαλίσετε τα αρχεία σας online. Μπορείτε να κατεβάσετε την SanDisk Memory Zone εφαρμογή δωρεάν απο το Google Play Store.

Σχολιασμός στο : forum

Πηγή : androidet.net

Keywords
Τυχαία Θέματα