H Microsoft επαναλειτουργεί την YouTube Windows Phone εφαρμογή

15:24 14/8/2013 - Πηγή: TechFan

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα in-house έκδοση της YouTube εφαρμογής για τα Windows Phone 8. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν υποστήριζε διαφημίσεις από την υπηρεσία βίντεο της Google και ως

αποτέλεσμα, η Google έστειλε στην Microsoft μια επιστολή παύσης και απόσυρσης της εφαρμογής, απαιτώντας οι λήψεις να σταματήσουν. Η Microsoft αργότερα είπε ότι θα συμμορφωθεί αν έχει πλήρη πρόσβαση σε APIs της Google για το YouTube.

Η διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών κατέληξε σε εκεχειρία το Μάιο, όταν έστειλαν μια κοινή δήλωση λέγοντας ότι θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν μια επίσημη YouTube Windows Phone εφαρμογή. Σήμερα, η Microsoft λάνσαρε ξανά την YouTube εφαρμογή της, αυτή τη φορά υποστηρίζοντας τόσο τα Windows Phone 7.5 όσο και τα Windows Phone 8.

Η εισαγωγή στο κατάστημα των Windows Phone καθιστά σαφές ότι η εφαρμογή έγινε από τη Microsoft και δεν συνδέεται ή χρηματοδοτείται από το YouTube, LLC ή το Google, Inc. Ωστόσο, σε δήλωση προς το Neowin, η Microsoft δήλωσε ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποια συνεργασία με την Google για την εφαρμογή.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, η YouTube εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να βάλουν τα βίντεο, τα κανάλια, τις λίστες αναπαραγωγής και άλλα στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου τους ως Live Tiles. Οι χρήστες του YouTube μπορούν επίσης να εγγραφούν στο προφίλ τους και να διαχειρίζονται τις δικές τους playlist. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν τα βίντεο στα κανάλια τους, αλλά δεν επιτρέπει τη λήψη βίντεο.

Τα βίντεο από το YouTube μπορούν να μοιραστούν μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με μήνυμα κείμενου και με τα κοινωνικά δίκτυα μέσω της νέας εφαρμογής. Τα παιδιά που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο των γονιών τους μπορούν να δουν τα κατάλληλα για την ηλικία τους βίντεο στην ενότητα η παιδική γωνιά.

Πηγή : neowin.net

Keywords
Τυχαία Θέματα