$184 κοστίζουν στην Google όλα τα κομμάτια του Nexus 7

17:15 9/7/2012 - Πηγή: TechFan

Λίγο μετά την παρουσίαση του Nexus 7, ο Andy Rubin από την Google δήλωσε πως το tablet πωλείται σε τιμή κόστους.Αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη αν υπολογίσουμε οτι η τιμή του είναι μόλις 199$, όταν την ίδια στιγμή μας προσφέρει τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Tegra 3 της Nvidia αλλά και κουπόνι αξίας 25$ για αγορές

στο Google Play.

Ο ισχυρισμός αυτός του Andy Rubin σήμερα επιβεβαιώνεται αφού όπως αποδεικνύεται τα διάφορα κομμάτια του tablet με τα 8GB εσωτερικής μνήμης κοστίζουν 184$. Στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνεται καν το κόστος συναρμολόγησης και διαφήμισης του tablet.

Η Google ωστόσο σίγουρα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, και ο λόγος για αυτή την χαμηλή τιμή είναι πως η εταιρία φιλοδοξεί να αποκομίσει κέρδη από τις πωλήσεις στο Google Play αλλά και από τη μεγαλύτερη έκδοση του Nexus 7 με τα 16GB.

Το τελευταίο παρά το ότι χρησιμοποιεί επιπλέον μνήμη των 8GB που κοστίζει στην Google μόλις 8$, είναι ακριβότερο κατά 50$ από την βασική έκδοση των 8GB.

Αυτό το φαινόμενο δε το βλέπουμε για πρώτη φορά, αφού και το Kindle Fire πωλείται από την Amazon στα 199$ όταν το κόστος του φθάνει στα 201.70$.

Πηγή: androidhellas.com

Keywords
Τυχαία Θέματα