Τηλεοπτική σεζόν 2012-2013: Σειρές που Συνεχίζουν.

Ας δούμε ποιες σειρές συνεχίζουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μένοντας λίγο στις φετινές πρεμιέρες αλλά και σε σειρές που έχουν κερδίσει το κοινό:

Game of Thrones (HBO)

Με την δεύτερη σεζόν εν εξελίξει το τηλεοπτικό φαινόμενο GoT θα επανέρθει και για τρίτη σεζόν. Μάλιστα η ανανέωση υπογράφηκε μετά την προβολή του 1ου επεισοδίου !!

Αναμένεται: Άνοιξη 2013

Fringe (FOX)

Η σειρά φαντασίας αφού αμφιταλαντεύτηκε αρκετά ανανεώθηκε και για πέμπτη σεζόν. Το φανατικό κοινό της και τα σταθερά νούμερα

συνέβαλαν σε αυτό το αποτελεσμα… Αυτό που μένει να καθοριστεί είναι η μορφή της πέμπτης σεζόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αποτελείται από 13 επεισοδια και μάλλον θα είναι η τελευταία…

Αναμένεται: Φθινόπωρο 2012

The Bing Bang Theory (CBS)

Με τα νούμερα στα ύψη, η καλύτερη sitcom αυτή την στιγμή, ήταν αναμενόμενο να ανανεωθεί και για 6η σεζόν.

Αναμένεται: Φθινόπωρο 2012

Hawaii 5-0 (CBS)

Στην δεύτερη του σεζόν κατάφερε σιγά να αποκτήσει σταθερό κοινό σε ένα είδος με πολλούς και καταξιωμένους αντίπαλους (CSI) και να ανταποκριθεί σε ένα βαρύ brand name οπότε λογικά ανανεώθηκε για 3η φορά.

Αναμένεται: Φθινόπωρο 2012

Once Upon a Time (ABC)

Σειρά αποκάλυψη της φετινής πρώτης της σεζον, απέδειξε ότι ακόμα μας αρέσουν τα κλασσικά παραμύθια. Με φανατικό κοινό ,πολύ καλά νούμερα και το μυστήριο να κορυφώνεται θα επιστρέψει για άλλη μια χρονιά.

Person of Interest (CBS)

Άλλη μια φετινή σειρά που πήγε πολύ καλά. Ξεκίνησε με μέτρια νούμερα αλλά ανέβηκε σταδιακά ώστε να γίνει από τις αγαπημένες σειρές του Αμερικανικού κοινού και ανανεώνεται και αυτή για 2η  της  της σεζον.

Touch (FOX) 

Όπως είχαμε γράψει και στο αντίστοιχο review το Touch μας έδωσε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν και περιμένουμε να δούμε πως θα συνεχίσει του χρόνου.

Αναμένεται: Φθινόπωρο 2012

Grey‘sAnatomy (ABC) 

Αγαπημένη σειρά ιατρικού δράματος με ιδιαίτερη προτίμηση από το ‘’αδύναμο’’ φύλο θα συνεχίσει για 9η χρονιά..

Grimm (NBC) 

Άλλη μια σειρά που ασχολείται με τον κόσμο τον παραμυθιών, φαίνεται ότι είναι η χρονιά τους φέτος, και αυτή στην πρώτη της σεζόν συνδυάζοντας το αστυνομικό έγκλημα με το στοιχειό του παραμυθιού κατάφερε να κερδίσει την τελευταία στιγμή την ανανέωση της.

Homeland (Showtime)

Δεύτερη σεζόν και μάλιστα άνετη ανανέωση για αυτό το πολύ ποιοτικό δράμα-κατασκοπευτικό θρίλερ με τους πρωταγωνιστές Claire Danes και Damien Lewis να είναι καταπληκτικοί και να παίρνουν και τις αντίστοιχες Χρυσές Σφαίρες. Το ίδιο κατάφερε και η σειρά που ούτος η άλλως αποθεώθηκε από τους κριτικούς και ανακηρύχτηκε η καλύτερη νέα σειρά για το 2011.

Επίσης σειρές που έχουν ήδη ανανεωθεί είναι:

BonesThe Cleveland Show                                                           Criminal Minds                                                              
Keywords
Τυχαία Θέματα