Ταινίες εβδομάδας 5-11 Ιουλίου 2012

21:20 5/7/2012 - Πηγή: GameSide

To Gameside σας ενημερώνει για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας από τους κινηματόγραφους της Village.Ας το παραδεχθούμε, μας αρέσουν οι “παιδικές” ταινίες. Είναι έξυπνες καλογραμμένες , ενίοτε συγκινητικές και κάθε sequel αποτελεί μια ευκαιρία να πας τα αγαπημένα σου ανίψια σινεμά για ξεκαρφωμα. Αν δε έχεις παιδιά η απόλαυση γίνεται χωρίς ενοχές… Για αυτό από την Πέμπτη 5/7 βρείτε με τι δικαιολογία θα παρακολουθήσετε την πρωτη μεγάλη και

πολυαναμενόμενη φετινή ταινία animation , την “Εποχη των Παγετόνων 4 Ο Χορός των Ηπείρων” η οποία προβάλλεται και σε 3D.

Επίσης απο την Πέμπτη μπορείτε να δείτε την ρομαντική κομεντί “Επιστροφή στον Έρωτα ” με την Οντρε Τοτου , βασισμένη σε μπεστ σελερ βιβλίο του Νταβιντ Φενκινος.

Τελος κερασάκι στην τούρτα οι περιορισμένες προβολές του ” The Amazing Spiderman” απο την Τετάρτη 11/7 για τις οποίες θα αναφερθούμε ξεχωριστά.

Καλή διασκέδαση…

.

 Ξεκινάμε με τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012:

.

Η Εποχή των Παγετώνων: Ο Χορός των Ηπείρων

.

Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτινο

Σεναριο: Μαρτιν Μπεργκ

 Ηθοποιοι: Γιαννης Μπεζος, Πέτρος Φιλιππιδης

Διαρκεια: 94 λεπτά

Ειδος ταινίας: Παιδικη Περιπετεια

Περίληψη: Ο Σκρατ προσπαθώντας να κρύψει το βελανίδι του, ενεργοποιεί το πυρήνα της Γης προκαλώντας τον διαχωρισμό των Ηπείρων. Στην επιφάνεια ο Σιντ και ο Μανι αποκλείονται απο την οικογένεια τους και προσπαθουν να επιστρέψουν χρησιμοποιωντας ένα παγοβουνο σαν πλοίο…! Στην πορεία θα περάσουν φυσικά άλλη μια αξέχαστη περιπέτεια.

.

.

Επιστροφή στον Έρωτα   (La Delicatesse).

.

Σκηνοθεσία: Αφοι Φενκινος

Σεναριο:    Νταβιντ Φενκινος

Ηθοποιοί:   Οντρε Τοτου, Φρανσουα Νταμιεν

Διαρκεια:  109 λεπτά

Ειδος Ταινίας:  Ρομαντική Κομεντί

Περιληψη: Η Ναταλί έχει  την τέλεια ζωή και έναν υπέροχο γάμο. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο άντρας της πεθαίνει σε ατύχημα και πέφτει σε μελαγχολία και απομόνωση . Μέχρι  την στιγμή που βρίσκεται μπλεγμενή με ένα απίθανο τύπο , τον Μαρκους, και μαζί θα ξεκινήσουν το ταξίδι της Επιστροφής στον Ερωτα.

.

.

Συνεχίζονται για 2η εβδομάδα:

.

.

Rock Of Ages  (Ροκ για Πάντα)

.

Σκηνοθεσία:     Ανταμ Σανκμαν

Σενάριο:           Τζαστιν Θερο, Κρις Νταριενζο

Ηθοποιοί:         Αλεν Μπαλντγουιν, Καθριν Ζετα Τζοουνς, Πολ Τζιαματι, Τομ Κρουζ, μαλιν Ακερμαν, Τζουλιαν Χιου, Ρασελ Μπραντ

Διάρκεια:          124 λεπτά

Είδος ταινίας:  ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Περίληψη: Βασισμένο στο ομώνυμο μιούζικαλ του 2006, το “Rock of Ages” αφηγείται την ιστορία της Σέρι, μιας νεαρής κοπέλας από την επαρχία και του Χιου που γνωρίζονται και ερωτεύονται στο Λος Άντζελες, κυνηγώντας παράλληλα τα όνειρα τους. Φόντο της ταινίας, η μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’80 και οι μουσικές των Journey, Foreigner, Styx, Twisted Sister, Pat Benatar κλπ

Keywords
Τυχαία Θέματα