Ταινίες εβδομάδας 10-16 Μαΐου 2012

Για δεύτερη εβδομάδα το Gameside σας ενημερώνει για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας από τους κινηματόγραφους της Village.

Δυο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα ενώ συνεχίζονται οι προβολές για τα καλοκαιρινά blockbusters ‘’Battleship’’ και ‘’The Avengers’’ με το τελευταίο να έχει σπάσει τα ταμεία τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό..Ταυτόχρονα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον Τιτανικό που επίσης είχε σπάσει τα ταμεία και μάλιστα σε 3D. Πολλές και αξιόλογες ταινίες

για όλα τα γούστα υπόσχονται ευχάριστες στιγμές μπροστά στη ‘’μεγάλη οθόνη’’ των Village Cinemas.

 Ξεκινάμε με τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012.

Η Τιμωρος (Haywire)

Σενάριο:        Λεμ Ντόμς

Ηθοποιοί:     Αντόνιο Μπαντέρας, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μαικλ Ντάγκλας, Τζίνα Καράνο, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάνινγκ Τάτουμ

Διάρκεια:      93 λεπτά

Κατηγορία:  Περιπέτεια

Περίληψη: Η Μάλορι Κέιν (Τζίνα Καράνο) είναι μια νεαρή, σκληρή και όμορφη μυστική πράκτορας. Ο εκπαιδευτής της, Κένεθ (Γιούαν Μακ Γκρέγκορ), της αναθέτει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, τις οποίες οι κυβερνήσεις επιθυμούν να μη γνωρίζουν. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης ενός ομήρου στη Βαρκελώνη, ο Κένεθ την στέλνει εσπευσμένα στο Δουβλίνο για να συνεργαστεί με έναν άλλο πράκτορα, τον αβρό και αυτάρεσκο Πολ (Μάικλ Φασμπέντερ). Όταν η επιχείρηση αποτυχαίνει και η Μάλορι ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και δυνάμεις της, για να ξεφύγει από ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, να επιστρέψει στις ΗΠΑ, να προστατέψει την οικογένειά της και να εκδικηθεί αυτούς που την πρόδωσαν.

 

Ghost Rider: Spirit of Vegneance

Σενάριο:        Μαρκ Νεβελντάιν

Ηθοποιοί:     Νίκολας Κέιτζ, Κρίστοφερ Λαμπέρ, Ίντρις Έλμπα, Βιολάντε Πλασίντο.

Διάρκεια:      96 λεπτά

Κατηγορία:  Περιπέτεια

Περίληψη:Έχουν πλέον περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έκανε τη συμφωνία με τον διάβολο, και τώρα ο Τζόνι Μπλέιζ (Νίκολας Κέιτζ) ζει απομακρυσμένος από τον κόσμο… Μέχρι τη στιγμή που θα ανακαλύψει πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τον 10χρονο Ντάνι – και για άλλη μία φορά τον κόσμο – χάρη στη μοναδική, ανεξέλεγκτη δύναμή του, που είναι την ίδια στιγμή και η κατάρα του: να μεταμορφώνεται στο τέρας που σπέρνει την κόλαση κάτω από τις ρόδες του, γνωστό ως «Ghost Rider».

 

Συνεχίζονται για 2η εβδομάδα οι προβολές:

PokerFace


Σκηνοθεσία:            Χρήστος Δήμας

Σενάριο:        Άσπα Καλλιάνη

Ηθοποιοί:     Δημήτρης Πιατάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Άλκις Κούρκουλος, Τζένη Θεωνά..

Διάρκεια:      98 λεπτά

Κατηγορία:  Ρομαντική κομεντί

Περίληψη: Η Νίκη είναι η κινητή απόδειξη της γκαντεμιάς. Όχι, δεν γεννήθηκε έτσι. Ήταν το παιδί θαύμα. Είχε το “Χάρισμα”, προς μεγάλη χαρά του πατέρα της Φανούρη και της παρέας του, που ζούσαν από τον τζόγο. Τι ήταν το Χάρισμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα