Τα Invizimals επιστρέφουν στο PSP

Με τον τίτλο Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς, ένας ακόμη πλήρως εξελληνισμένος τίτλος έρχεται αποκλειστικά για τους μικρούς φίλους του PSP™

 

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοινώνει την επανακυκλοφορία του Invizimals™: Shadow Zone στα ελληνικά! Το Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς θα κυκλοφορήσει

στην ελληνική αγορά στα τέλη Νοεμβρίου αποτελώντας το ιδανικό δώρο για όλους τους μικρούς φίλους του PSP™ ενόψει της εορταστικής περιόδου. Η ελληνική έκδοση του παιχνιδιού θα διατεθεί, τόσο ως αυτόνομο παιχνίδι, όσο και με τα εξής πακέτα:

Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς και κάμερα PSP™ Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς, κάμερα PSP™ και κονσόλα PSP E-1000

Το Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένο, επιτρέποντας έτσι σε όλους τους μικρούς φίλους να απολαύσουν στο έπακρο αυτό το πρωτοποριακό παιχνίδι. Ο αποκλειστικός αυτός τίλτος για το PSP™ έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών  που έχουν προσαρμοστεί στα Ελληνικά στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της Sony Computer Entertainment Europe να προσφέρει σε όλους τους Έλληνες φίλους του PlayStation άφθονο ψυχαγωγικό περιεχόμενο και πολυάριθμα παιχνίδια στην Ελληνική γλώσσα!

Ο τίτλος αποτελεί την συνέχεια του ιδιαίτερα επιτυχημένου Invizimals και προσκαλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο εκπλήξεις. Ο τίτλος αξιοποιεί την κάμερα του PSP™ και την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) προκειμένου να εντάξει τον εικονικό κόσμο στον πραγματικό και να μετατρέψει κάθε σπίτι ή κήπο σε ένα μαγικό χώρο, στον οποίο κρύβονται περισσότερα από 100 Invizimals.

Το Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς, που υπογράφει η Novorama, καλεί τους μικρούς κυνηγούς τεράτων να ανακαλύψουν και να αιχμαλωτίσουν τα Invizimals που κρύβονται σε κάθε πιθανή κι απίθανη γωνιά. Αξιοποιώντας την ισχύ του PSP™ και τις δυνατότητες της PSP™ camera, του μικροφώνου και των καρτών Invizimals trap, οι μικροί “κυνηγοί” μπορούν να αναζητήσουν τα αεικίνητα πλασματάκια κάτω από το κρεβάτι, στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ ή μέσα στα συρτάρια της ντουλάπας! Ο καλός κυνηγός, βέβαια, οφείλει να επιστρατεύει και το μυαλό του, αφού για να αιχμαλωτίσει τα τερατάκια του παιχνιδιού θα πρέπει να τα καθοδηγήσει με σφυρίγματα κατευθείαν στην παγίδα.

Χάρη στις δυνατότητες εξατομίκευσης μπορείτε να χτίσετε το δικό σας στρατό Invizimals, προσαρμόζοντάς τα στο προσωπικό σας στυλ. Κάθε Invizimal είναι εντελώς ξεχωριστό και μπορείτε να τους αλλάξετε χρώματα και να τους δώσετε το όνομα της επιλογής σας! Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον πιο ξεχωριστό και ασυνήθιστο στρατό και να ανταλλάξετε τερατάκια με τους φίλους σας ή να αυξήσετε τις δυνάμεις τους, δοκιμάζοντας μυστικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα Invizimals επιστρέφουν στο PSP

Keywords
Τυχαία Θέματα