Πρώτο τρέιλερ για το Disney Infinity και τιμές!

Κάν’το όπως το Skylanders!

Η Disney ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι που θα χρησιμοποιεί τα franchise που της ανήκουν. Μετά το μέτριο Disney Universe, έρχεται το Disney Infinity, που ενσωματώνει την χρήση πραγματικών φιγούρων με τους ήρωες της Disney σε μία βάση για να

γίνει διαθέσιμος ο εκάστοτε χαρακτήρας. Όπως ακριβώς και στο Skylanders της Activision.

Το Disney Infinity μας επιτρέπει να παίξουμε με αγαπημένους χαρακτήρες απο τους διάφορους κόσμους της. Απο τους Πειρατές της Καραϊβικής, τους Απίθανους αλλά και το νέο Monsters University (δεν υπάρχει ελληνικός τίτλος ακόμα). Το παιχνίδι θα περιέχει μεγάλη ποικιλία εχθρών, παζλ γρίφους και φυσικά platforming στοιχεία!

Χρησιμοποιώντας στοιχεία απο το Toy Story 3 The Game, όπως τη δημιουργία περιοχών με το Toy Box, το Disney Infinity το πάει ακόμα παραπέρα δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο! Το παιχνίδι υποστηρίζει διαδικτυακό παιχνίδι και co-op εως 4 παικτών!

Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει, η απάντηση μάλλον δεν θα σας αρέσει. Το πακέτο μαζί με το παιχνίδι, την βάση και τρεις φιγούρες κοστίζει στην Αγγλία 64.99£, γύρω στα 78€ δηλαδή. Φιγούρες θα πωλούνται και ξεχωριστά, με τις τρεις φιγούρες να κοστίζουν 22€ και η μία 10€. Φυσικά η Disney το πήγε ένα βήμα παραπέρα, και δημιούργησε δίσκους δύναμης που αυξάνουν τις δυνατότητες των χαρακτήρων και θα πωλούνται σε πακέτα για 4€. Συνολικά θα διατεθούν 20 φιγούρες την ημέρα της κυκλοφορίας.

Το Disney Infinity θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο 2013 για PS3, Wii, Wii U, Xbox 360 και Nintendo 3DS!

Πρώτο τρέιλερ για το Disney Infinity και τιμές!

Keywords
Αναζητήσεις
poso kani to infinity 2 0
Τυχαία Θέματα