Προσβλητικά σχόλια της EA για WiiU και Nintendo

Κακός χαμός φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ Nintendo και EA καθώς μέσω twitter, developer της EA μιλάει περιφρονητικά για την κονσόλα του WiiU όπως επίσης και για τις πολιτικές που ακολουθεί ο Ιαπωνικός κολοσσός. Τα σχόλια κατέβηκαν γρήγορα από το twitter αλλά τα “ρουφιανάκια” του διαδικτύου κανάνε καλή δουλειά και εξασφάλισαν κάποια print

screens στο neogaf. Δείτε:

Στο πρώτο tweet ο developer αναφέρει πως: το WiiU ειναι χάλια, πιο αδύναμο και από το Xbox 360, με φτωχό Online store, περίεργη ταμπλέτα χειριστήριο και πως η Nintendo είναι σαν ζόμπι σε αυτό το σημείο.

Στο δεύτερο tweet καυτηριάζει κι άλλο την κατάσταση συμπληρώνοντας πως: οι πλατφόρμες της Nintendo ποτέ δεν επιφέρουν κέρδος σε “τρίτες” εταιρίας και πως μόνο τα Mario και Zelda βγάζουν λεφτά.

Όλα αυτα ήρθαν και με την επίσημη ανακοίνωση πως το Fifa 14 δεν θα κυκλοφορήσει στο WiiU.

Ακολουθούν μερικά συμπληρωματικά σχόλια κατά της Nintendo που πρόλαβαν να διασωθούν:

“Nintendo are still operating like it’s 1990. They should have “done a Sega” and offered Mario/Zelda as PS4/Durango exclusives”
“Yep, we’ve got plenty of problems, but WiiU isn’t where that family/casual market is. It’s on mobile/tablet now!”“It is an utterly intentional decision to focus our resources on markets which actually matter … like mobile, and Gen4″

Προσβλητικά σχόλια της EA για WiiU και Nintendo

Keywords
Τυχαία Θέματα