Παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy Note 2 στην IFA 2012

Το Galaxy Note 2 επιτέλους… είναι εδώ!

Μετά από καταιγισμό φημών και φωτογραφιών με τα πιθανά χαρακτηριστικά (εσωτερικά και εξωτερικά) της συσκευής, έφτασε η ώρα να το παρουσιάσει η ίδια η Samsung μπροστά σε εκπροσώπους τύπου από όλο τον κόσμο, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της IFA στο Βερολίνο.
Εξωτερικά η συσκευή ακολούθησε τα βήματα του πρώτου Note.

Δηλαδη, μοιάζει τρομερά με το Galaxy s3 όπως έμοιαζε και το πρώτο Note με το S2. Διαθέτει οθόνη Super Amoled 5,5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 και με αναλογία 16:9. Ο επεξεργαστής του είναι αρχιτεκτονικής Exynos τεσσάρων πυρήνων χρονισμένος στο 1,6 gHz, έχει εντυπωσιακή μνήμη RAM στα 2 GB, οπίσθια κάμερα στα 8mp και εμπρόσθια στο 1,9mp. Επειδή καταλαβαίνουμε πόσο ενεργοβόρα είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η Samsung διαθέτει μπαταρία 3100 mAh. Αυτό που δεν περιμέναμε αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα, είναι ότι “φοράει” Android Jelly Bean out of the box και όχι Ice Cream Sandwich. Μπορεί να υποστηρίξει HSPA+ και 4G LTE υπηρεσίες, ενώ θα διατίθεται στα 16, 32 και 64 GB τα οποία μπορείτε να αυξήσετε με μία κάρτα microSD.
Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ, είστε γελασμένοι καθώς το νέο S Pen (το πενάκι που συνοδεύει τη συσκευή) δείχνει να αποκρίνεται πάρα πολύ καλά και είναι ιδανικά κατασκευασμένο για να σας χαρίσει ευκολία στις διάφορες εργασίες που θα κάνετε. Η Samsung θεωρεί το συγκεκριμένο tabletphone ως το απόλυτο εργαλείο που θα συνδέσει την ψηφιακή με την αναλογική ζωή του χρήστη. Γιαυτό και έδωσε τεράστια βαρύτητα σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το S Pen.
Το Galaxy Note 2 θα διατεθεί σε συνολικά 128 χώρες από τον Οκτώβριο, σε λευκό και γκρι χρώμα. 

Παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy Note 2 στην IFA 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα