Παιχνίδια της εβδομάδας 14-28 Μαίου 2012

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν συναρπαστική, με παιχνίδια όπως το πολυπόθητο Diablo III και το Max Payne 3.  Αλλά ας δούμε την λίστα αναλυτικότερα

14/5  Street Fighter x Tekken (PC edition)

Μετά απο δύο μήνες κάνει την εμφάνιση

του στους Υπολογιστές μας το crossover fighting της Capcom. Η ίδια έχει δηλώσει οτι ακόμα το παιχνίδι δεν έχει φτάσει τις πωλήσεις που περίμεναν και ρίχνουν το φταίξιμο στο γεγονός ότι κυκλοφόρησαν πολλά Fighting παιχνίδια.

15/5 Diablo III (PC)

To πολυ αναμενόμενο Diablo 3 είναι εδώ! Τα λόγια είναι περιττά για τον τίτλο, αλλα αυτό που μπορούμε να πούμε οτι έσπασε κάθε ρεκόρ pre-order και ήταν το πρώτο παιχνίδι σε προπαραγγελίες επίσης στο Amazon.com. Νομίζω αυτό τα λέει όλα.

18/5 Max Payne 3 (PS3,Xbox360,PC)

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της εβδομάδας. Σίγουρα οι συστάσεις ειναι και εδώ περιττές, οπότε ας αρκεστούμε σε λίγα “fan facts” όπως και στο Diablo. Το Max Payne 3 είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν το ανέπτυξε η Remedy Entertainment και το σενάριο δεν είναι γραμμένο απο τον δημιουργό της  σειράς, τον Sam Lake. Παρ’ ‘ολα αυτά  την ανάπτυξη του τίτλου ανέλαβε η Rockstar Vancouver και ο σεναριογράφος είναι ο Dan Houser που επιμελήθηκε τα Grand Theft Auto και το Red Dead Redemption.

Δυνατή βδομάδα ιδιαίτερα για τους φίλους της σειράς Diablo, μιας και ήταν κάτι που περίμεναν χρόνια. Καθώς αυτή η βδομάδα έφτασε στο τέλος της, την επόμενη περιμένουμε με αγωνία το Sorcery (PS3 move) και φυσικά το Dragon’s Dogma. Αναλυτικότερα θα τα πούμε όμως την επόμενη Παρασκευή, μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Gameside.gr.

Παιχνίδια της εβδομάδας 14-28 Μαίου 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα