Νέο Pokémon Dream Radar και Pokédex 3D Pro

H Nintendo πρόκειται να κυκλοφορήσει το Pokémon Dream Radar και το Pokédex 3D Pro μαζί με τις Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2 αυτό τον χρόνο.

15 Μαΐου – Δύο νέοι τίτλοι Pokémon για το Nintendo 3DS

έρχονται σύντομα, συμπληρώνοντας την επερχόμενη κυκλοφορία των Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2 για την οικογένεια συστημάτων Nintendo DS αργότερα αυτό τον χρόνο. Πρόσθετα στους δύο νέους τίτλους της σειράς, το Pokédex 3D Pro και το Pokémon Dream Radar θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο του 2012, δίνοντας στους παίκτες νέους τρόπους για να πιάσουν και να μάθουν σχετικά με τα αγαπημένα τους Pokémon.

Οι Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2 πάνε πίσω τους παίκτες στην περιοχή Unova δύο χρόνια μετά τα γεγονότα των Pokémon Black Version και Pokémon White Version. Οι παίκτες που γνωρίζουν τις Pokémon Black Version και Pokémon White Version θα παρατηρήσουν αμέσως ότι η περιοχή Unova έχει μεταμορφωθεί στα νέα παιχνίδια. Επιβιβαστείτε σε μια ολοκαίνουρια περιπέτεια που ξεκινά στη νέα πόλη Aspertia City και ανακαλύψτε τα μυστήρια γεγονότα που συμβαίνουν καθώς και τον λόγο που η περιοχή Unova έχει αλλάξει δύο χρόνια μετά την ήττα της Team Plasma.

Οι παίκτες μπορούν να αναμένουν ακόμα δύο νέα Legendary Pokémon, το Black Kyurem και το White Kyurem, που απεικονίζονται και στις συσκευασίες των παιχνιδιών. Κάθε ένα από αυτά τα δυνατά Legendary Pokémon έχει νέες χαρακτηριστικές και καταστροφικές κινήσεις Ice-type. Το Black Kyurem ξέρει το Freeze Shock και το White Kyurem έρχεται έτοιμο για μάχη με το Ice Burn. Το Black Kyurem θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Pokémon Black Version 2, ενώ το White Kyurem θα μπορείτε να το βρείτε μόνο στην Pokémon White Version 2. Αναπτύχθηκαν για την οικογένεια συστημάτων Nintendo DS, ενώ τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν και στο Nintendo 3DS σε 2D.

Οι Pokémon fans είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο 2012 καθώς οι παίκτες μπορούν όχι μόνο να αναμένουν τον διάδοχο μιας από τις μεγαλύτερες περιπέτειες Pokémon που έγιναν ποτέ, αλλά θα μπορούν και να απολαύσουν δύο νέους τίτλους που θα συντροφεύουν τις Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2, βοηθώντας τους να διευρύνουν την εμπειρία τους παίζοντας με το Nintendo 3DS.

Το Pokémon Dream Radar επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν διάφορες λειτουργίες του συστήματος Nintendo 3DS, συμπεριλαμβανομένης της Nintendo 3DS camera, του motion control και της τεχνολογίας augmented reality για να πιάσουν Pokémon μετακινώντας το Nintendo 3DS για να ανακαλύψουν κρυμμένα Pokémon. Η στόχευση Pokémon με ακτίνες επιτρέπει στους παίκτες να τα πιάσουν. Τα Pokémon που έχουν πιαστεί με το Pokémon Dream Radar μπορούν να μεταφερθούν στις Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2, βοηθώντας τους παίκτες να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα από Pokémon. Το Pokémon Dream Radar περιλαμβάνει και κάποια Pokémon που είναι δύσκολο να πιάσετε, δίνοντας έτσι στους παίκτες ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να τ

Keywords
Τυχαία Θέματα