Καυτές πληροφορίες για το επόμενο XBOX

17:18 6/2/2013 - Πηγή: GameSide

Καίνε οι νέες πληροφορίες για το επόμενο XBOX καθώς αναφέρουν υποχρεωτική σύνδεση on-line στο διαδίκτυο, όχι μεταχειρισμένα παιχνίδια, 50GB Blu-ray discs και νέο Kinect!

Η επόμενη κονσόλα της Microsoft θα προϋποθέτει μόνιμα σύνδεση στο internet για να είναι πλήρως λειτουργική, θα απαγορεύει την μεταπώληση των μεταχειρισμένων τίτλων καθώς αυτοί δεν θα “τρέχουν” σε άλλη κονσόλα. Επίσης θα υπάρχει ανανεωμένο XBOX Live και σαφώς βελτιωμένο Kinect!

Ακόμη, θα δέχεται οπτικούς δίσκους χωρητικότητας 50GB Blu-ray discs τα οποία θα συνοδεύονται με activation code.

Κάτω απο το καπό θα βρίσκουμε, έναν οχταπύρηνο επεξεργαστή από τη AMD x64 1.6GHz CPU, κάρτα γραφικών D3D11.x 800MHz graphics solution και 8GB DDR3 RAM. Για το μέγεθος χωριτηκότητας σκληρού δίσκου δεν έχει γίνει κάτι ακόμα γνωστό αλλα φημολογείται ότι θα είναι μεγαλύτερος από ότι έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα σε κονσόλα.

Αντίθετα με τη Nintendo, η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει σε motion-control χαρακτηριστικά, με ένα περισσότερο αξιόπιστο και ακριβή στον έλεγχο κινήσεων Kinect. Κάτι παρόμοιο φημολογείται ότι θα πράττει και η νέα κάμερα του νέου Playstation, κάτι που περιμένουμε να δούμε στις ανακοίνωση της Sony στις 20 Φεβρουαρίου.

–> Δυνατότητα παρακολούθησης της ανακοίνωσης του νέου Playstation θα έχετε και μέσα από το Gameside, με Live chat για να σχολιάζουμε παρέα τα τεκτενόμενα. Όλοι λοιπόν συντονισμένοι στις 20 Φεβρουαρίου στη 01:00 το βράδυ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameSide