Η MLS δημιουργεί το πρώτο ελληνικό smartphone

Όσοι δεν γνωρίζουν την εταιρία, η MLS πληροφορική είναι γνωστή κυρίως για τα πολύ επιτυχημένα προϊόντα πλοήγησης MLS Destinator 

Η εταιρία δεν σταματά, όμως, εκεί.Ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού “έξυπνου” τηλεφώνου με όνομα MLS iQTalk το οποίο διαθέτει πρωτοποριακές καινοτομίες  που θα φέρουν επανάσταση στον τομέα της επικοινωνίας.
Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τις τεχνολογίες

αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ) τις οποίες η εταιρία αναπτύσσει εδώ και χρόνια.
Σε δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της MLS  κ. Ιωάννη Καματάκη αναφέρονται τα εξής: ”Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή”.
Δεν γνωρίζουμε πολλά προς το παρόν για τη συγκεκριμένη συσκευή, μόνο το ότι θα “φοράει” Android, θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών και θα μιλάει (και θα καταλαβαίνει) την ελληνική γλώσσα.
Περισσότερα τις επόμενες μέρες όπου αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση της συσκευής στην ελληνική αγορά.Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή του θα είναι πραγματικά προσιτή στα 249 ευρώ.

Η MLS δημιουργεί το πρώτο ελληνικό smartphone

Keywords
Τυχαία Θέματα