Ανακοινώθηκε το Huawei Ascend P6

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartphone με ονομασία Ascend P6.

Πρόκειται για μία ποιοτική και unibody συσκευή, όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά δεν μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιάζει ιδιαίτερα ή ότι δεν έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά αξίζει να αναφέρουμε πρώτα τα δύο στοιχεία που μας εντυπωσιάζουν. Το ένα είναι το πάχος της συσκευής με μόλις 6,1 χιλιοστά ενώ περιμετρικά βλέπουμε ότι αποτελείται από αλουμίνιο. Το δεύτερο στοιχείο είναι η εμπρόσθια κάμερα

που αγγίζει τα 5MP. Εντυπωσιακό σαν νούμερο αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα MP από μόνα τους δεν φανερώνουν την πραγματική δυναμική μίας κάμερας. Στα λοιπά specifications, συναντάμε μία οθόνη 4,7 ιντσών, HD ανάλυσης με 312 ppi pixel density, έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon στο 1.5GHz, 2GB μνήμη RAM, εμπρόσθια κάμερα 8MP, εσωτερική μνήμη 8GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD έως 32GB, μπαταρία 2000 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean.
H συσκευή θα κυκλοφορήσει σε 3 χρώματα, μαύρο, λευκό και ροζ και το περιμένουμε να ξεκινήσει τη διάθεσή του, φυσικά από την Κίνα, στα μέσα Ιούνη. Τον Ιούλη θα έρθει και στις ευρωπαϊκές χώρες. Η πρώτη ενδεικτική τιμή του είναι τα 449 ευρώ.
Σας αρέσει;

Ανακοινώθηκε το Huawei Ascend P6

Keywords
Τυχαία Θέματα