Tokyo Game Show 2012 -Τι πρέπει να ξέρετε-

19:15 3/9/2012 - Πηγή: GameSide

Το τρίτο και τελευταίο μεγάλο γεγονός της χρονιάς που αφορά τα αγαπημένα μας videogames. Μπορεί να αφορά την ιαπωνική αγορά περισσότερο, αλλά είναι η στιγμή που οι Ιάπωνες δημιουργοί προσπαθούν να πιάσουν το δικό τους κοινό με ξεχωριστό τρόπο. Παρ’ολα αυτά οι ανακοινώσεις στο Tokyo Game Show φυσικά έχουν αντίκτυπο και στη δύση, καθώς μαθαίνουμε για νέα παιχνίδια που θα έρθουν, αν όχι την ίδια στιγμή που θα κυκλοφορήσουν

στην Ιαπωνία, λίγο αργότερα και σε ‘μας.

Το Tokyo Game Show 2012, ή αλλιώς TGS 2012, θα ανοίξει τις πύλες του στις 20-21 Σεπτεμβρίου για τους ανθρώπους του χώρου, και στις 22-23 Σεπτεμβρίου για το κοινό. Μεγάλα ονόματα όπως η Sega, Konami, Sony, Nintendo κ.α. θα είναι εκεί για να μας δώσουν μία μικρή γεύση για το τι θα πρέπει να περιμένουμε για το τέλος του 2012 αλλά και για το συναρπαστικό 2013!

Με την αγορά των smartphone και των tablets να ανεβαίνει όλο και περισσότερο, έχει κατακλύσει το event με 93 παιχνίδια να παρουσιάζονται σε smartphones και 41 σε tablets. Ακολουθούν απο πίσω με υψηλότερες απαιτήσεις η Sony με το Playstation 3 με 17 τίτλους, το Nintendo 3DS με 13, το Xbox 360 με 10, Playstation Vita με 6, το PSP με 5 και το Nintendo Wii με 2. [οι αριθμοί των παιχνιδιών στις κονσόλες δεν είναι τελικοί μιας και πολλές εταιρίες δεν έχουν ανακοινώσει τη λίστα με τα παιχνίδια που θα παρουσιάσουν]

Παρακάτω θα ακολουθήσει μία λίστα με τις πιο σημαντικές εταιρίες που θα παρευρεθούν στο event, και τα παιχνίδια που θα παρουσιάσουν (οι λίστες των παιχνιδιών δεν είναι ολοκληρωμένες):

SEGA

Yakuza 5 (PS3)Yakuza 1 & 2 HD collection (PS3)Phantasy Star Online 2 (PSvita, PC, iOs, android)Fifa 2013 (PS3, Xbox 360, PSvita, PSP)Medal of Honor: War Fighter (PS3, Xbox 360, PC)Need for a Speed: Most Wanted (PS3, PSvita, Xbox 360, PC)

Square Enix

Bravely Default (3DS)Final Fantasy III (PSP)Sleeping Dogs (PS3/360/Windows)Call of Duty Black Ops II (PS3/360/Windows)Hitman Absolution (PS3/360/Windows)Final Fantasy XIV (PS3/Windows)Lord of Vermilion Re:2 (Arcade)Gyrozetter (Arcade)Otome Break! (iOS/Android)Demons Score (iOS/Android)It’s a Wonderful World Solo Remix (iOS)Symphonica Grand Maestro (iOS)Emperor’s Saga (GREE)Galaxy Dungeon (GREE)

Namco Bandai

Tails of Xilia 2 (PS3)Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 3 (PS3, Xbox 360)Project X Zone (Nintendo 3DS)Super Robot Taisen Card Chronicle (iOS, Android)Taiko Drum Master Wii Super Magnificent Version (Wii)Kamen Rider Chou Climax Heroes (Wii)Aikatsu Cinderella Lesson (3DS)Naruto SD Powerful Shippuuden (3DS)One Piece Romance Dawn (PSP)Digimon Adventure RPG (PSP)Saint Seiya Omega (PC)God Eater 2 (PSP)

Το gameside.gr θα παρακολουθεί όλα τα μεγάλα ιαπωνικά site για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες ανακοινώσεις καθώς και για οτιδήποτε αφορά τον κόσμο των Videogames!

Tokyo Game Show 2012 -Τι πρέπει να ξέρετε-

Keywords
Τυχαία Θέματα