TGS Νέοι PSvita τίτλοι!

Είναι αδύνατο να μην παρουσιαστούν νέοι τίτλοι για το φορητό της Sony σε ιαπωνικό event! Έτσι αρχικά έχουμε το Valhalla Knights 3, τα προηγούμενα 2 παιχνίδια της σειράς είχαν κυκλοφορήσει στο PSP και είναι διαθέσιμα και στο PSN store. To επόμενο παιχνίδι είναι το Muramasa: The Demon Blade, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2009 για το Wii.

Φυσικά θα έχει αναβαθμισμένα γραφικά και νέο περιεχόμενο. Είχαμε ακούσει μήνες πριν για το  God Eater 2,  που θα κυκλοφορούσε σε PSP, πλέον ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για το PSvita με τη δυνατότητα μεταφοράς του save αλλά και Multiplayer μεταξύ των 2 κονσολών. Μέσα στα νέα παιχνίδια έχουμε και το Ninja Gaiden Sigma 2 Plus, που όπως είναι φανερό είναι port του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε για το PS3.

Τέλος να αναφέρουμε συνοπτικά τα υπόλοιπα παιχνίδια που λίγο πολύ τα γνωρίζαμε: Ys and Legend of Heroes, Gundam Seed Destiny , Phantasy Star Online 2, Call of Duty: Black Ops Declassified, και PlayStation All-Stars Battle Royale. Ενώ το Soul Sacrifice ανακοινώθηκε ότι τελικά θα κυκλοφορήσει την άνοιξη 2013

TGS Νέοι PSvita τίτλοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα