Review: WWE 13

Το απόλυτο παιχνίδι Wrestling…

 Η THQ όπως είναι γνωστό, τους τελευταίους μήνες περνάει οικονομικές δυσχέρειες. Μετά από την αδικημένη αρνητική πορεία του Darksiders 2 όσο αφορά το κομμάτι των πωλήσεων, η εταιρία για να εξασφαλίσει όσο γίνετε την βιωσιμότητά της, στηρίζεται στους πλέον γνωστούς τίτλους που απλά της φέρνουν λεφτά. Ένας από αυτούς τους τίτλους είναι και το WWE. Αν και ο τίτλος εδώ και

αρκετά χρόνια δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές και κάθε φορά δημιουργούνται τα δύο στρατόπεδα των Fans και των Haters, το WWE κάθε χρόνο ανεβαίνει και ένα νούμερο. Έτσι λοιπόν, για άλλη μια φορά έχουμε ένα “νέο” WWE που σίγουρα δεν μας απογοητεύει αλλά και δεν κάνει την διαφορά για μια ακόμα χρόνια. Κάπου εδώ φτάνουμε και στην μεγάλη απορία που μας βασανίζει εδώ και χρόνια “γιατί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή κάθε χρόνο” η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, ειδικά για φέτος θα ήταν “λόγω της οικονομικής κατάστασης της εταιρίας… τι είχες Γιάννη τι είχες πάντα!” και αφού δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στον τίτλο τότε πάμε για μια άλλη φορά να δούμε τις λεπτομέρειες του νέου παιχνιδιού.


Attidude Era

Μετά τον κορεσμό που υπέστει το Road to Wrestlemania η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει τον τίτλο του. Ο σκοπός σας σε αυτό το mode είναι να ολοκληρώσετε τα objectives ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε και στα επόμενα objectives που θα εμφανιστούν “δεν μπορώ να πω… πολύ πρωτότυπο”. Το συγκεκριμένο mode, για να γίνει πιο ενδιαφέρον, περιέχει και πολλά unlockable αντικείμενα και χαρακτήρες με αποτέλεσμα να δίνει κίνητρο στον παίκτη να παραμείνει και συνεχίσει το υποτιθέμενο campaing mode. Νέες αρένες μάχης, θρυλικοί παλαιστές είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να ξεκλειδώσεις και μάλιστα όταν ξεκινήσεις με κάποιον μαγικό τρόπο το παιχνίδι σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεκλειδώσεις τους πάντες και τα πάντα.

Γενικά

Το παιχνίδι είτε single είτε multiplayer προσφέρει μεγάλη γκάμα όσο αφορά τρόπων παιχνιδιών όπως για παράδειγμά κανονική μάχη, κλουβί, 2 versus 2… και γενικά όλα τα ήδη που υπάρχουν και στο original WWE, εξάλλου αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι να ξεχωρίζει… το ότι το παιχνίδι μοιάζει σε πάρα πολλά πράγματα με το πραγματικό Αμερικάνικο show.

Gameplay

Παρά την χρήση του WWE Universe 3.0 που είναι ότι ποιο ζωντανό μπορούσε να παρουσιάσει η THQ, στο κομμάτι των γραφικών για μια ακόμα χρονιά βλέπουμε κάπως ελεεινά γραφικά συγκριτικά με άλλους τίτλους που στον συγκεκριμένο τομέα απλά έχουν ξεφύγει. Μέσα στο παιχνίδι κλασσικά δεν υπάρχει καμία αληθοφάνεια στον τομέα της πάλης καθώς για παράδειγμα όταν προσπαθείς να “χτυπήσεις” τον αντίπαλο φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού η απόσταση του χεριού από το πρόσωπο του αντιπάλου αφαιρώντας έτσι τον ενθουσιασμό που σου προσφέρει το υπόλοιπο παιχνίδι. Επίσης, το γνωστό πρόβλημα να περνάει ο παίκτης μέσα από τον αντίπαλο 3-4 φορές σε κάθε αγώνα λες και είναι ο Casper το φαντασματάκι … καλά βασιλεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameSide