Gameplay και πληροφορίες για το Soul Sacrifice

απο τη παρουσίαση της Sony

Μετά την ανακοίνωση και το πρώτο teaser βίντεο ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερα για το Soul Sacrifice.Μέσω των παρακάτω βίντεο, θα δείτε την παρουσίαση καθώς στο κείμενο θα περιγράψω τα πιο σημαντικά σημεία της παρουσίασης.

Έμφαση πρέπει να δοθεί στον τίτλο του παιχνιδιού καθώς αντικατοπτρίζει και το νόημα του παιχνιδιού. Στον έλεγχο μας έχουμε έναν μάγο, όπου για να κάνει μαγικά θα πρέπει να θυσιάσει (sacrifice) κομμάτια του σώματος του, για παράδειγμα για να χρησιμοποιήσει ενα μαγικό σπαθί, θα πρέπει να θυσιάσει την σπονδυλική στήλη

του. Ανατριχιαστικό; Σίγουρα!

Ξεκινώντας το παιχνίδι, δημιουργούμε τον δικό μας χαρακτήρα, όπου η εξωτερική του εμφάνιση όμως θα αλλάξει αν συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε πολύ δυνατά μαγικά. Ευτυχώς για εμάς, πολλά μαγικά μπορούν να εκτελεσθούν με τη βοήθεια αντικειμένων, οπότε υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Τα τέρατα που πολεμάμε ήταν κάποτε άνθρωποι, που με την υπερβολική χρήση της μαγείας κατέληξαν να γίνουν αποκρουστικά τέρατα, κάτι που ο Inafune (Megaman,Onimusha, Dead Rising) , ο δημιουργός του τίτλου, ελπίζει να μας κάνουν να ανατριχιάσουμε απο την όψη τους.

Το Soul Sacrifice θα υποστηρίζει ad-hoc co-op  αλλά και online έως 4 παίκτες, καθώς και voice chat. Θα πρέπει να συνεργαστούν οι παίκτες μεταξύ τους για να μπορέσουν να νικήσουν το τέρας. Στο τέλος θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα θυσιάσουν το τέρας και να λάβουν αντικείμενα ή να του χαρίσουν τη ζωή (όχι σαν τέρας πλέον). Οι παίκτες ψηφίζουν μεταξύ τους και η πλειοψηφία κερδίζει φυσικά.

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο για gameplay βίντεο αλλά και περισσότερες πληροφορίες.

Gameplay και πληροφορίες για το Soul Sacrifice

Keywords
Τυχαία Θέματα