Gameplay Trailer από το LEGO Batman 2

Και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το LEGO Batman 2: DC Super Heroes θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. Επίσης, η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το παιχνίδι, που επιβαιβεώνει την ύπαρξη του

Flash.

Στο LEGO Batman 2: DC Super Heroes, λοιπόν, πέρα από τον Batman, οι Superman, Wonder Woman και Robin θα είναι playabe χαρακτήρες. Επίσης, το παιχνίδι προτοτυπεί, και δίνει στον παίκτη μια ανοικτή για εξερεύνηση Gotham City, η οποία είναι γεμάτη bosses και minigames. Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τα άλλα LEGO games έχει να κάνει με το voice acting του τίτλου αφού, για πρώτη φορά σε τέτοιο παιχνίδι, όλοι οι χαρακτήρες μπορούν να μιλάνε!

Όσον αφορά το gameplay τώρα, φαίνεται ότι η Traveller’s Tales έχει προχωρήσει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Από τα animations στις μάχες, μέχρι τα επίπεδα του παιχνιδιού που είναι γεμάτα καλοστημένους γρίφους. Τέλος, ο Batman διαθέτει ένα σωρό νέες στολές και gadgets. Η Senson Suit, για παράδειγμα, κάνει τον Ήρωα μας αόρατο ενώ παράλληλα εξαπολύει ακτίνες Χ στους αντιπάλους του, και η Electricity Suit του δίνει την δυνατότητα να τους κεραυνοβολεί και να τους διαλύει σε LEGO ”τουβλάκια”.

To LEGO Batman 2: DC Super Heroes θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου σε PS3, 360, PC, Wii, PS Vita, 3DS και DS.

Gameplay Trailer από το LEGO Batman 2

Keywords
Τυχαία Θέματα