Comic Con San Diego – Part 2 (Movies/Tv Series Report)

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στην San Diego Comic Con με τα σημαντικότερα νέα του τριήμερου όπως μέχρι τώρα παρουσιάζονται σε αυτό το δεύτερο μέρος….

Κατευθείαν στο ‘’ψητό’’ λοιπόν με λαχταριστά νέα…

.

.

Game of Thrones (Tv Series)

 

Στο πάνελ του Game of Thrones με παρόντα τον George R.R. Martin ως συντονιστή έγινε, όπως αναμενόταν, χαμός…

Αρχικά παρουσιάστηκε ένα clip από την προηγούμενη

σεζόν που ξεσήκωσε τα πλήθη (ειδικά όταν έδειχνε την Khaleesi).

Στην συνεχεία έγινε η παρουσίαση των νέων χαρακτήρων/ηθοποιών της 3ης σεζόν. Όπως πχ την Diana Rigg ωςLady Olenna Tyrell, τον Mackenzie Crook (Pirates of the Caribbean) ως Orell και τον Clive Russell ως Bryndon “The Blackfish” Tully. Όλες οι προσθήκες στο καστ φαίνονται στο παρακάτω βίντεο.

Μαζι με τον Martin βρισκοταν η executive-producer Carolyn Strauss και οι Richard Madden (Robb Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Rose Leslie (Ygritte) και τελευταία και αγαπημένη όλων η Khaleesi Emilia Clarke!

Επειδή δεν παρουσιάστηκε νέο υλικό από την 3η σεζόν όλο το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους πρωταγωνιστές σε μια συνέντευξη με ερωτήσεις από fans.

Έτσι ο  Allen ρωτήθηκε αν ο Theon Greyjoy που ενσαρκώνει, είναι κακός ή απλά φέρεται έτσι λόγο συγκυριών. Ο ηθοποιός απάντησε πως σίγουρα δεν βλέπει τον Theon ως τον πιο κακό χαρακτήρα της σειράς, ενώ για τις σκηνές σεξ που είχε, είπε ότι για τον Theon είναι κάτι σαν προετοιμασία πολέμου…

Η Clarke με τη σειρά της αστειεύτηκε για το πώς τα φυσικά καστανά μαλλιά της μπερδεύουν τους fans και δεν την αναγνωρίζουν.

Ο Madden ρωτήθηκε για τις σκηνές με τον direwolve που τον συνοδεύει για να απαντήσει ότι δεν είναι αληθινό άλλα visual effects ή καμιά φορά ένα μαλλιαρό stand-in prop. Επίσης αναφέρθηκε πως τον βοηθά η στολή να αποδώσει τον ρόλο του ακόμα και όταν περιορίζει τις κινήσεις του ή ακόμα και όταν μυρίζει άσχημα από τις σκηνές με τα άλογα.

Ο Martin απλά ανέφερε ότι θα είχε για δικό του οικόσημο την χελώνα καθώς μόνο αυτό του επέτρεπαν οι γονείς του να έχει για κατοικίδια. Με τις χελώνες του έπαιζε την πρώτη έκδοση του Game of Thrones όταν ήταν ακόμα παιδί…

Σε αυτό το μοτίβο συνέχισε η κουβέντα και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές χωρίς να προκύψει κάποια σοβαρή είδηση μέχρι το τέλος που ανακοινώθηκε η έναρξη της 3ης σεζόν στις 31 Μαρτίου 2013 με ένα κλιπ με την φωνή της Catelyn Stark να τονίζει “This war has just begun.”

.

Looper (Movies)

 

Ο σκηνοθέτης Rian Johnson και οι πρωταγωνιστές Joseph Gordon-Levitt και Emily Blunt ανέλαβαν να προωθήσουν την καινούργια τους περιπέτεια φαντασίας.

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον το ταξίδι στον χρόνο έχει ανακαλυφθεί και είναι διαθέσιμο στην μαύρη αγορά. Η Μαφία χρησιμοποιεί αυτή την ‘’ευκολία’’ για να κλείνει λογαριασμούς στέλνοντας ένα επαγγελματία εκτελεστή, έναν Looper,  30 στο παρελθόν… Αυτό το επάγγελμα εξασκεί ο Joe (Joseph Gordon-Levitt) μέχρι να α

Keywords
Τυχαία Θέματα