Asus FonePad Note

18:02 3/6/2013 - Πηγή: GameSide

Παρουσιάστηκε ένα νέο “tabletphone” από την Asus.

Ο λόγος για FonePad Note που έκανε την εμφάνισή του στη φετινή Computex 2013 και μπορούμε να πούμε ότι “έκλεψε” τις εντυπώσεις. Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο εντυπωσιακό είναι η οθόνη LCD IPS+ που αγγίζει τις 6 ίντσες και έχει ανάλυση Full HD. Στα ενδότερα της συσκευής συναντάμε ένα επεξεργαστή διπλού πυρήνα της Intel

και συγκεκριμένα τον Intel Atom Z2560 χρονισμένο στο 1.6GHz. Η μνήμη RAM των 2GB είναι αρκετή για να κάνετε όλες τις εργασίες σας χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις. Στα της κάμερας, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένας αισθητήρας 8MP ενώ τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σας τα αφήσαμε για το τέλος. Τα δύο εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία και η ύπαρξη πένας για πιο άνετο χειρισμό είναι δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν το πακέτο πιο ελκυστικό. Επιπλέον, έρχεται με προεγκατεστημένες εφαρμογές που θα σας κάνουν να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συγκεκριμένη γραφίδα.
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τιμή πώλησης και χώρες διάθεσης αλλά αυτό είναι κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Asus FonePad Note

Keywords
Τυχαία Θέματα