Apple: Πρόσθεσε 2 Step Verification, κλείνει μεγάλα κενά ασφαλείας

Η Apple πρόσθεσε επιπλέον ασφάλεια στους λογαριασμούς σας αλλά και στην υπηρεσία iCloud.

Είναι μια συμφωνία της Apple για την ασφάλεια των πελατών της και μια θετική και ευπρόσδεκτη προσπάθεια για μια διαδικασία ασφαλείας που είχε αποδειχθεί γεμάτη τρύπες που ήταν αδύνατον να κλείσουν. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε Από την σελίδα του Apple

ID

Πως λειτουργεί:
Το 2 Step Verification στέλνει έναν κωδικό ασφαλείας στο κινητό σου με την μορφή SMS ή ως ειδοποίηση από την εφαρμογή Find My iPhone σε κάθε iOS συσκευή. Για να συνδεθείς απαιτείτε και ο κωδικός ασφαλείας και το password του Apple ID σου.
Η υπηρεσία υπάρχει από σήμερα μόνο στην Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει διαθέσιμη και στον υπόλοιπο κόσμο.

Με την υπηρεσία αυτή οι ερωτήσεις ασφαλείας όπως: Πως λέγεται ο Μπαμπάς σου, που γεννήθηκες, ποιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα κ.τ.λ σταματάνε να υπάρχουν και στην θέση τους μπαίνει το Security Code καθώς και ένα Recovery Key που είναι ένας κωδικός που η Apple καλεί να τον εκτυπώσεις και να τον έχεις σε ασφαλές μέρος σε περίπτωση που ξεχάσεις και Password και Security Code.

Apple: Πρόσθεσε 2 Step Verification, κλείνει μεγάλα κενά ασφαλείας

Keywords
Τυχαία Θέματα