Android launcher Windows Phone 8

Κάνε το Android σου να θυμίζει… WP8

Κατά την καθιερωμένη μας βόλτα στο Google Play, πετύχαμε μία ενδιαφέρουσα εφαρμογή για όλους αυτούς που τους αρέσει να αλλάζουν το user interface του κινητού τους ή απλά βαριούνται τα ίδια και τα ίδια. Ο λόγος για τον launcher WP8. Επίκαιρος όσο ποτέ, αφού η Microsoft

έχει κάνει τον τεχνολογικό κόσμο να μιλάει για αυτήν με το νέο λειτουργικό της το οποίο θα “φοράνε” smartphones, tablets, laptops και desktop υπολογιστές. Και για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι οι launchers, ας πούμε με δύο λόγια ότι αλλάζουν το UI της συσκευής, με αλλαγές στα εικονίδια με διαφορετικά θέματα και γενικά είναι αρκετά παραμετροποιήσιμοι. Υπάρχουν αρκετοί στο Market της Google. Αυτή τη φορά η ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης QiHang, έκανε μία πολύ επιτυχημένη προσπάθεια να αποδώσει πιστά το γραφικό περιβάλλον και την αίσθηση των Windows Phone 8 της Microsoft. Ο συγκεκριμένος launcher είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος ακόμα και στην πρώιμη έκδοση που βρίσκεται τώρα και προσφέρει αρκετή ελευθερία στους χρήστες με πολλά χρώματα θεμάτων, widgets, επιλογή wallpaper, ζωντανά tiles (τα χαρακτηριστικά πλακίδια των wp) απαλοιφή της statusbar, WP κλείδωμα και άλλα!
Η εφαρμογή βρίσκεται στην έκδοση 1.1.1 αλλά αναβαθμίζεται συνέχεια και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play δωρεάν. Είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που “φοράνε” Android 2.2 και πάνω.

Android launcher Windows Phone 8

Keywords
Τυχαία Θέματα