Ο Τζιμάκος διαβάζει τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη στο Τρίτο

O Τζίμης Πανούσης, κατά κόσμον Τζιμάκος μπορεί να μην εμφανίζεται όσο συχνά θα θέλαμε σε συναυλίες και μαγαζιά το χειμώνα, μπορεί να έχει ξεχάσει πως είναι το στούντιο ηχογράφησης δίσκων, αλλά ζει και βασιλεύει στον ραδιοφωνικό αέρα. Με μακρά θητεία στα αθηναϊκά ραδιόφωνα ο άνθρωπος που επιμελείται και παρουσιάζει τον Δούρειο Ήχο αλλάζει ραδιοφωνικό στέκι για λίγες παραστάσεις και κάνει την έκπληξη. Όχι δεν πηγαίνει σε αθλητικό ραδιόφωνο που πολύ θα του πήγαινε και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον... Από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου

στις 20:00 και κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής θα ακούμε την αισθαντική φωνή του, όπως θα έλεγε κι ίδιος, στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 και 95,6 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας! Ο Πολυμήχανος τραγουδοποιός συναντά το λόγο του Στρατηγού Μακρυγιάννη, διαβάζοντας αποκλειστικά για τους ακροατές του Τρίτου Προγράμματος τα «Απομνημονεύματα» του σε 60 ημίωρα επεισόδια τα οποία ηχογραφήθηκαν για την Ελληνική Ραδιοφωνία.

Η ραδιοφωνική σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Ν. Ευσταθίου, οι μουσικές στίξεις του Δημήτρη Αρσενόπουλου ενώ τον ήχο επιμελήθηκαν ο Θάνος Καλέας και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος. Η εμπειρία και η ευφράδεια του Τζίμη Πανούση στο μικρόφωνο είναι δεδομένη.

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα