Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μπάμπης Στόκας [Θέατρο Βράχων]

Γίνεται το δύο, ένα; Όταν και ο παρονομαστής έχει δύο, γίνεται. Σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μπάμπης Στόκας συναντιούνται για να κάνουν ότι αξίζει να μην πονάει, να είναι εύκολο. Με τις φωνές τους να συνδυάζονται αρμονικά, οι δύο καλλιτέχνες κατάφεραν να αποδείξουν ότι γίνονται όλα δυνατά-τα αδύνατα. Το εισιτήριο; Όσο το δυνατόν φθηνότερο, όπως αρμόζει στην εποχή. Το πρόγραμμα; Όσο το δυνατόν ακριβότερο, όπως αρμόζει στην ποιότητα δύο σημαντικών καλλιτεχνών φωνών της χώρας μας. To κοινό από διαφορετικούς

κόσμους και διαφόρων ηλικιών.

Βγες στο μπαλκόνι να δεις τραγουδά ο Μπάμπης Στόκας, μιας και έπεσε σε αυτόν ο κλήρος του προγράμματος να σπάσει τον πάγο. Ήρεμος και ευδιάθετος. Όπως δήλωσε λίγη ώρα πριν για το musicpaper.gr: «Περνάμε όμορφα. Είναι όλα ήρεμα. Θέλουμε να περάσει ο κόσμος καλά μαζί μας. Δεν μπορούμε να μην είμαστε όλοι μαζί σε αυτό που περνάμε».
Η φωνή του, συνδυασμένη με τους Πυξ Λαξ (που απέδειξαν την δημοφιλία τους με τους 70 χιλιάδες θεατές στο ΟΑΚΑ πέρυσι) δεν μπορεί παρά να ταξιδέψει τον κόσμο και λίγο προς τα πίσω. Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, Όλο μ αφήνεις να σε αφήσω, Πούλα με, Δε θα δακρύσω πια για σένα, Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις. Τίμησε μια δισκογραφία που τον ανέδειξε τόσο ως φωνή όσο κι ως άνθρωπο. Ο Μπάμπης Στόκας αναπώλησε το παρελθόν συνδυάζοντάς το με το παρόν του. Τη συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα