Ακτή Πειραιώς: Πηγαίνει Χατζηγιάννης φεύγουν Μαχαιρίτσας-Πασχαλίδης

Τη θέση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έρχεται να πάρει φέτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο γνωστό, εμπορικά επιτυχημένο πρόγραμμα, στην Ακτή Πειραιώς. Εκτός από τον Μαχαιρίτσα και τον Πασχαλίδη που ήταν την τελευταία χρονιά εκεί (και τον Δημήτρη Σταρόβα που δεν ανακοινώθηκε για φέτος) έχουν περάσει ο Μπάμπης Στόκας, ο Βασίλης Παπακωσνταντίνου, ο Γιάννης Κούτρας, ο Χρήστος Θηβαίος και άλλοι.

Θα γεμίσει άραγε φέτος το μαγαζί;
Θα δέσει τελικά αυτό το πρόγραμμα και θα στεριώσει με

κάποιο συγκεκριμένο σχήμα; Ή μήπως αυτό είναι κάτι που δεν το επιθυμούν οι αρμόδιοι ώστε κάθε χρόνο να έρχεται καινούριος κόσμος για να είναι το μαγαζί γεμάτο; Βέβαια, το αν φέτος θα είναι το μαγαζί γεμάτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη βασικό καλλιτέχνη του προγράμματος είναι ένα μεγάλο ερώτημα μιας και η πρόσφατη εμπειρία από το Ζυγό (όπου είχε εμφανιστεί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη) έδειξε ότι αυτό θα είναι δύσκολο. Όπως δύσκολο θα είναι να ταιριάξει επί σκηνής με Μπουλά-Ζουγανέλη με τους οποίους πρώτη φορά συνεργάζεται σε ένα ολόκληρο πρόγραμμα. Μην ξεχνάμε ότι με τους καλλιτέχνες που είχαν εμφανιστεί μέχρι τώρα εκεί λίγο πολύ το δίδυμο Μπουλάς-Ζουγανέλης είχαν συμπράξει στο παρελθόν.

Η επίσημη ανακοίνωση
Η ανακοίνωση πάντως στην επίσημη σελίδα της Ακτής Πειραιώς έχει ως εξής:
«Στην “ ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς” για έκτο χρόνο η ιστορία συνεχίζεται.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς φιλοξενούν φέτος τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σε μια ανατρεπτική μουσική παράσταση με στοιχεία που γεφυρώνουν το γνωστό ΚΟΥΦΟ παρελθόν με το σήμερα. Με τη συμμετοχή του Γιώργου Μάγκα και της Τζούλης Τζινιέρη,του Τζώνη Βαβούρα και πολλών άλλων ηθοποιών, τραγουδιστών, ταχυδακτυλουργών και όχι μόνο.»

Μικρούτσικος, Μαχαιρίτσας, Πασχαλίδης στο Ζυγό;
Παράλληλα, φαίνεται να δημιουργείται ένας άλλος πυρήνας και πάλι στον Ζυγό (απ’ όπου ξεκίνησε τέτοιου είδους προγράμματα και το τελευταίο που είχε παρουσιαστεί ήταν ο Μαχαιρίτσας με Κότσιρα, Μάνου και Κίτρινα Ποδήλατα). Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη μεριά του μαγαζιού ακόμα, αυτό που ακούγεται είναι ότι θα παίξουν εκεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Μίλτος Πασχαλίδης, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Θάνος Μικρούτσικος

Σε λίγες μέρες θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ με τα σχήματα του χειμώνα. Μιας και όλοι σιγά σιγά ανακοινώνουν τα προγράμματά τους για ένα δύσκολο χειμώνα που έρχεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα