Rockwave 2012 - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η γιορτή των φίλων της Ροκ μουσικής θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στo Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα, (37ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας) 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου. Αναλυτικά, θα εμφανιστούν:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
Οι THE LOCOS, είναι το “νέο αίμα” του ska punk από την Ισπανία! Ο αεικίνητος Pipi, ο τραγουδιστής των Ska-P έφτιαξε ένα

καινούργιο συγκρότημα, τους The Locos. Ο τυφώνας Pipi επιστρέφει στη σκηνή του Rockwave, με διάθεση να μας ταρακουνήσει και το ska punk πνεύμα των Ska-P ξαναζεί!

Το πιο θρυλικό ελληνικό rock ‘n’ roll συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Rockwave! Είναι αυθεντικοί, είναι ατμοσφαιρικοί, απολαμβάνουν το σεβασμό όλων, παλιότερων και νεώτερων, και στο Rockwave θα ανέβουν στη σκηνή για να μας τραβήξουν στη rock ‘n’ roll δίνη τους!

Το απόλυτο φεστιβαλικό συγκρότημα! Εκρηκτικοί, σαρωτικοί, ηθικά επιλήψιμοι, οι NASHVILLE PUSSY έρχονται για να μας χαρίσουν την εμπειρία ενός αυθεντικού “sex, drugs & rock and roll” live. Εκρηκτικά κομμάτια, ρυθμοί που σπάνε κόκαλα, καταιγιστικά southern riffs και πανκ διάθεση συνδυάζονται με την αξιομνημόνευτη σκηνική παρουσία. Οι NASHVILLE PUSSY αντισυμβατικοί, cult, συνεχίζουν να αψηφούν ανοιχτά τους Αμερικανικούς θεσμούς, και έρχονται στο Rockwave να παίξουν ξέφρενα και ισοπεδωτικά, σαν να ήταν η τελευταία rock n’ roll μπάντα στον πλανήτη!

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rockwave 2012 - Αναλυτικά,Rockwave 2012 - analytika