Βούλιαξε τον Ν.Ο.Π. στο ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός διέλυσε με 31-4 τον Ν.Ο.Πατρών στο Ο.Α.Κ.Α. για τη 12η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών...
Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Παναθηναϊκός, παρά τα υφιστάμενα προβλήματα, νίκησε στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. τον Ν.Ο. Πατρών για τη 12η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, με το εμφατικό 31-4, δείχνοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδο στην τετράδα. Μετά από πρόβλημα που προέκυψε
με το κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» στην Πάτρα, το παιχνίδι διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α., με τον Ν.Ο.Π. να είναι τυπικά γηπεδούχος.

H διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων δεν αφήνει περιθώρια για κριτική, ωστόσο το παιχνίδι αυτό χρησίμευσε ως μία προπόνηση για τους πολίστες του Παναθηναϊκού, που επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία επί της ομάδας της Πάτρας.

Οι πράσινοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά, αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Παίζοντας σοβαρά σε όλα τα οκτάλεπτα και με τους Κουρλιάφτη, Παπαδόγκωνα και Αφρουδάκη να πετυχαίνουν πανέμορφα γκολ, το Τριφύλλι προσέφερε ουσία και θέαμα. Ο Φάνης Κουντουδιός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και πλέον οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προσπάθεια για είσοδο στην πρώτη τετράδα παρά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 2-7, 1-7, 1-10

Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Λιβαθηνός, Χρυσανθόπουλος, Γουργουλέτης, Καλίτσης, Καρβουντζής 1, Μπέκοβιτς, Λεβεντάκος 1, Μανίκας, Πανουτσόπουλος 1, Λιμαράκης, Λουκόπουλος, Πίσσιας 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης 6, Δερμιτζάκης Δ. 6, Παπαδόγκωνας 5, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κατσαούνης 3, Δερμιτζάκης Χρ. 3, Παρασκευόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα