Το ντέρμπι στην ΕΤ1

Με τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει το ντέρμπι του γυναικείου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ελληνικού, σε απευθείας μετάδοση από τον Τάφο του Ινδού το Σάββατο 16/3, στις 14:00.

O Παναθηναϊκός όπου κι αν παίζει, σε οποιοδήποτε άθλημα, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, ενώ έχει πάντα χιλιάδες πιστούς να τον ακολουθούν.

Η ΕΤ1,
συνειδητοποιώντας πως το καλύτερο μέσο διαφήμισης για το άθλημα του γυναικείου μπάσκετ είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βλέπει κάθε αγωνιστική που αγωνίζεται εντός έδρας να γίνεται το αδιαχώρητο στον Τάφο του Ινδού, είχε ζητήσει να καλύψει τηλεοπτικά, δοκιμαστικά, το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Αθηναϊκό, με την τηλεθέαση να εκτινάσσεται στα ύψη, παρά το «αντιεμπορικό» της ώρας (13:00).

Μετά την ανέλπιστη (όχι για τον κόσμο του Τριφυλλιού) επιτυχία του εγχειρήματος, αφού πάνω από 120.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Αθηναϊκό, η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά και το σπουδαίο ντέρμπι με το Ελληνικό (Σάββατο 16/3, 14:00), στο οποίο με νίκη ο Παναθηναϊκός θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Όσοι δεν έχετε την τύχη να βρίσκεστε στη Λεωφόρο, μπορείτε να απολαύσετε από τους δέκτες σας την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το πανελλήνιο Πρωτάθλημα και φυσικά τον κόσμο της ομάδας, που σε κάθε αγώνα δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα στο «κλειστό».

Ελπίζουμε, ωστόσο, αυτή τη φορά η κρατική τηλεόραση να κρατήσει τουλάχιστον τα προσχήματα και να μην επαναληφθεί η αδικαιολόγητα αντι-Παναθηναϊκή μετάδοση που παρατηρήθηκε στο ντέρμπι με τον Αθηναϊκό
Keywords
Τυχαία Θέματα