Τη Δευτέρα η αλλαγή σκυτάλης

Τη Δευτέρα 16/7 αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Σωματείο, αν δεν υπάρξουν απρόοπτα και νέες αναβολές...
Τελικά ούτε την Παρασκευή (13/7) ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα (16/7), όπως ανακοίνωσε το Σωματείο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής τελείωσε ο έλεγχος των υπογεγραμμένων από τις δύο πλευρές δηλώσεων και τη Δεύτερα, παρουσία συμβολαιογράφου, θα ολοκληρωθεί και τυπικά
η διαδικασία. Αναμένεται, μάλιστα να παρουσιαστεί και τηλεοπτικό σποτάκι για τη νέα ημέρα του Παναθηναϊκού.

Όπως βέβαια έχουμε ξαναγράψει, η μεταβίβαση είναι ένα σημαντικό βήμα για να ανασάνει μελλοντικά ξανά το Τριφύλλι, ωστόσο δεν δικαιολογούνται... γιορτές και πανηγύρια. Η «νέα σελίδα» του Παναθηναϊκού δεν απαλλάσσει τον Τζίγγερ σε καμμία περίπτωση από τις ευθύνες του τόσο στο γηπεδικό, όσο και επικοινωνιακά στο οικονομικό χάος που καλείται να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την προσεχή Δευτέρα ( 16/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί παρουσία συμβολαιογράφου, η μεταβίβαση , χωρίς αντάλλαγμα, των μετοχών της πλευράς Βαρδινογγιάνη στο Σωματείο. Σήμερα τελείωσε ο έλεγχος των υπογεγραμμένων από τις δύο πλευρές δηλώσεων, που είχαν κατατεθεί στην εφορία και εκκρεμεί πλέον μονάχα το τυπικό μέρος για να περάσει ο Παναθηναϊκός στα χέρια των οπαδών του».
Keywords
Τυχαία Θέματα