Θέλει να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά!

Πώς το Derby εξαφάνισε τον Ομπράντοβιτς από τις ευρωκούπες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που τελευταία... μετονομάστηκε σε «Εξάστερος»!
Προφανώς, για να αναρριχηθεί στον κορυφή της Ευρώπης ο μπασκετικός Παναθηναϊκός συνεισέφερε περισσότερα ο... Στράτος Περπέρογλου παρά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ότι πρόκειται για την πλέον αντι-Παναθηναϊκή
«φωνή» το γνωρίζουν και οι πέτρες. Πλέον όμως δεν το κρύβουν ούτε καν οι ίδιοι. Βγάζουν όλα τους απωθημένα μέχρι και στα πρωτοσέλιδά τους και ως αποτέλεσμα ο κόσμος του Παναθηναϊκού τους γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη (μ.ο. 500 φύλλα ημερησίως σε Αθήνα - Πειραιά).

Η εφημερίδα Derby News του Κώστα Γκόντζου πλέον ασχολείται και με τη «σπυριάρα μπάλα», την οποία τα τελευταία χρόνια παραμελούσε.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο εξαφανίζει από την σύγχρονη ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της: Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η παράλειψη.

Στατιστικά και μόνο είναι αδύνατο να επιλέξει κανείς φωτογραφίες των τελευταίων πέντε ευρωπαϊκών του Παναθηναϊκού και σε όλες να απουσιάζει ο μεγάλος Σέρβος προπονητής, υπό τις οδηγίες του οποία έγινε η ομάδα η πιο πετυχημένη της Γηραιάς Ηπείρου.

Μπορεί οι οπαδοί και ο Ζοτς να εξαφανίστηκαν από το... πανηγυρικό πρωτοσέλιδο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Στράτο Περπέρογλου που ποζάρει με την κούπα του 2011. Απορούμε πώς τους ξέφυγε ο Βασίλης Σπανούλης από τη φωτογραφία που επέλεξαν από το Βερολίνο.

Για τον Μάικ Μπατίστ που κατέκτησε 3 ευρωπαϊκούς τίτλους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν το συζητούμε... Προδότης και φραγκοφονιάς, λέει η «γραμμή», σιγά μην τον βάλουμε και σε φωτογραφία.

Με κάθε τρόπο το Derby θυμίζει πως πολεμάει ό,τι αγαπάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, τον οποίο θεωρεί -για λόγους που δεν γνωρίζουμε- ως εχθρό της!

Και επειδή οι μνήμες δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ...

Υ.Γ. Η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Αυτό είναι το όνομα που επέλεξαν οι ιδρυτές του Συλλόγου, με αυτό το όνομα έγραψε ιστορία, αυτό είναι το όνομα που δοξάστηκε όταν πήρε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ, αυτό είναι το όνομα του τώρα που έχει έξι αστέρια ραμένα στη φανέλα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα ονομάζεται όταν θα ράψει και το έβδομο.
Keywords
Τυχαία Θέματα