Ταυλαρίδης και Μπουγαΐδης στην «πράσινη» λίστα

Πέραν του Σωτήρη Κυργιάκου, οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη για ενίσχυση της άμυνάς τους...
Ο Παναθηναϊκός απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον του για τον Βαγγέλη Μόρα, αφού δε βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό, αλλά εξακολουθεί να θέλει να ενισχύσει την οπισθοφυλακή του με έλληνα στόπερ.

Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Νίκος Νταμπίζας σκέφτονται ελληνικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Τριφυλλιού και πλάι στον Κώστα
Τριανταφυλλόπουλο σκέφτονται εκτός από τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Στάθη Ταυλαρίδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της "SportDay".

Μάλιστα φέρεται να έγινε ήδη επαφή με τον 33χρονο στόπερ του Ατρομήτου, ο οποίος έχει ακόμα συμβόλαιο, αλλά δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για να επέλθει συμφωνία. Στην επαφή αυτή φάνηκε να κυμαίνονται οι απαιτήσεις του έλληνα στόπερ στα επίπεδα που προτίθενται να δαπανήσουν στον Παναθηναϊκό για ενίσχυση στη θέση αυτή.

Παράλληλα, στο Τριφύλλι προτάθηκε και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ αποτελεί μία ακόμα οικονομική λύση και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν σοβαρά οι «πράσινοι» για την περίπτωσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα