Τα πράσινα πιστόλια πήραν φωτιά!

H εξαιρετική βολή του Λιβέρη, το ατομικό ρεκόρ του Κοκκινάκη και το απίστευτο φαινόμενο που ονομάζεται Καμπούρης...Απο αριστερά προς τα δεξιά: Λιβέρης, Κρανάς, Καμπούρης, Κοκκινάκης

Ο Νίκος Κοκκινάκης, σκοπευτής του Παναθηναϊκού για 20 χρόνια και συντάκτης του GreenZone σε θέματα ερασιτέχνη, γράφει στο blog των «πράσινων πιστολιών» για τα εξαιρετικά -βάσει των πάρα πολλών προβλημάτων του τμήματος- αποτελέσματα στους αγώνες Επίλεκτων.

Μπορεί
να φαίνεται λίγο υπερβολικός ο τίτλος και ίσως να είναι, αλλά στο σκοπευτικό τμήμα του Παναθηναϊκού, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε.

Το σκ που μας πέρασε, η ΣΚΟΕ, διοργάνωσε τους διπλούς αγώνες Επίλεκτων για την Εθνική ομάδα στα αγωνίσματα των αεροβόλων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατο και επαναλήφθηκαν μία μέρα μετά, την Κυριακή. Oι αθλητές, έτσι, είχαν 2 ευκαιρίες να δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Το Σάββατο δεν έγιναν καλά νούμερα, σε αντίθεση με την Κυριακή που τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν. Αυτά όμως έχουν να κάνουν με τα γενικά νούμερα όλων των σκοπευτών που έλαβαν μέρος.

Στο πράσινο στρατόπεδο που ΑΚΟΜΑ δεν έχει χώρο προπονήσεων και προπονητές (σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους μας) έγιναν πράγματα και θαύματα. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες των επιλέκτων ήταν τέσσερις. Ο Διονύσης Λιβέρης, ο Δημήτρης Κρανάς, ο Γιάννης Καμπούρης και ο Νίκος Κοκκινάκης.

Το Σάββατο ο Λιβέρης έκανε επίδοση 555/600 η οποία είναι από τις πιο υψηλές του ενώ ο Κοκκινάκης στον 1ο αγώνα με το καινούργιο όπλο του, κατάφερε μέσα σε 1 μήνα να ξανασπάσει το ατομικό του ρεκόρ με 552/600.

Την Κυριακή, έγινε ακόμα ένα θαύμα, πάνω σε ένα άλλο θαύμα. Σας έχουμε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν για το σκοπευτικό φαινόμενο που ονομάζεται Γιάννης Καμπούρης. Μιλάμε για έναν αθλητή ο οποίος ξεκίνησε τη σκοποβολή τον Σεπτέμβριο και μέσα σε 2 μήνες κατάφερε να ρίχνει μεταξύ των κορυφαίων της χώρας… Και σαν να μην έφτανε αυτό, μας τρέλανε και την Κυριακή κάνοντας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ατομικό ρεκόρ (για πολλοστή φορά) κατά 12 βαθμούς φτάνοντας το στο 553/600. Κάτι που συνεχίζει να επαναλαμβάνεται μόνο τυχαίο δεν είναι! Ο Γιάννης Καμπούρης είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και έχει βοηθήσει ΠΟΛΥ την ομάδα. Είναι δεδομένο ότι αν προπονηθεί θα αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό και στο άθλημα γενικότερα.

Ο Λιβέρης την Κυριακή αύξησε την ήδη αρκετά καλή επίδοσή του Σαββάτου (από 555/600 σε 556/600) και ο Κρανάς απογειώθηκε στο 553/600. Ο Λιβέρης δείχνει να βρίσκει πάλι τα πατήματα του, ο Κρανάς μετά από κάποιες μικροδιορθώσεις στο όπλο του, δείχνει βελτιωμένος και βγήκε στον αγώνα της Κυριακής, για τον Καμπούρη πλέον δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το ταλέντο και τέλος ο Κοκκινάκης, την Κυριακή, δεν έκανε το νούμερο που ήθελε, αλλά με το 545/600 κάτω από συνθήκες απίστευτης βιασύνης και τρεξίματος, δείχνει πλέον να έχει ανέβει ένα κλικ.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου θα τα βρείτε εδώ και της Κυριακής εδώ, από τον www.skopeftis.gr<
Keywords
Τυχαία Θέματα