Στο Μετς θα κριθεί η πρόκριση

Με 3-1 σετ έχασε ο Παναθηναϊκός που ήταν πολύ κακός στην Πάτρα. Ματς της χρονιάς την Πέμπτη στο Μετς...
Ο Παναθηναϊκός της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έκανε την εμφάνισή του και στα play outs... Οι «πράσινοι»
έχασαν 3-1 από την ΕΑΠ, που μείωσε 2-1στη σειρά, και το παιχνίδι μεταφέρεται στο Μετς.

Οι παίχτες του Καζάζη στερούνταν αυτοσυγκέντρωσης στο παιχνίδι, δυσκολεύονταν αφάνταστα να βρουν επιθετικές λύσεις απέναντι στην ΕΑΠ και το 3-1 αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα.

Έχουμε κουραστεί να το γράφουμε πως για το τμήμα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού όλα λήγουν όταν υπογράφεται το φύλλο αγώνα. Μέχρι τότε όλα είναι ρευστά. Το ίδιο ισχύει και για την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί το 2-0 να έδινε μεγάλο προβάδισμα, όμως το 2-1 είναι ύπουλο. Αν το ματς στο Μετς πάει όπως το προηγούμενο στην έδρα του Τριφυλλιού, με την ΕΑΠ να ελέγχει κατά διαστήματα τον ρυθμό, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.

Θαύματα δεν ζητάμε. Οι παίχτες δίνουν το 100%, αυτό μπορούν, αυτό δίνουν. Οι πιτσιρικάδες ξεπερνούν τον εαυτό τους. Όμως το να κάνεις «όλε» με τους οπαδούς, όταν δεν έχει κριθεί στην ουσία τίποτα, είναι άτοπο και σε κάνει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου.

Σήμερα (1/5), το πρώτο σετ χάθηκε εύκολα με 25-18. Οι «πράσινοι» έκαναν πολλά λάθη και «χάρισαν» κρίσιμες επιθέσεις. Στο επόμενο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά. Ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε και ανασυγκροτήθηκε και την κατάλληλη στιγμή ισοφάρισε 19-19 και τελικά το κατέκτησε με 22-25. Τα επόμενα δύο σετ τα κέρδισε η ΕΑΠ με παρόμοιο τρόπο. Και στα δύο οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι, όμως στους κρίσιμους πόντους, στο τέλος, οι παίχτες του Παναθηναϊκού έδειχναν αγχωμένοι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Την Πέμπτη στις 19:30, ο Παναθηναϊκός δίνει τον αγώνα της χρονιάς. Νίκη και χαρά για την παραμονή (αλλά και “delete” στην πορεία της σεζόν)… Ήττα και περιπέτειες…
Keywords
Τυχαία Θέματα