«Στηρίξτε την ομάδα σε αθλητικά πλαίσια»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ για τη νίκη και καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι συγκρατημένος στον δεύτερο τελικό και να στηρίξει την ομάδα σε αθλητικά πλαίσια.
Χαρούμενος, αλλά και συγκρατημένος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη λήξη του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΟΣΦΠ. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ υπενθυμίζει πως το πρωτάθλημα
έχει ακόμα δρόμο και ζητάει από τον κόσμο του Τριφυλλιού κόσμια συμπεριφορά στον δεύτερο τελικό.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε το πρώτο βήμα, όμως θα έρθουν και άλλοι αγώνες και το πρωτάθλημα έχει δρόμο.

Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο που θα έρθει την Κυριακή στο γήπεδο να είναι κόσμιος, να σεβαστεί το μεγάλο μας αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός, την προσπάθεια των παικτών που έκαναν εδώ μέσα και τον ιδρώτα τους. Καταφέραμε και γυρίσαμε τη σειρά με το πλεονέκτημα έδρας στο ΟΑΚΑ. Ξαναλέω ότι παρακαλώ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν θέλω να υπάρξουν ούτε βρισιές, ούτε κροτίδες, ούτε οτιδήποτε αντιαθλητικό. Παρακαλώ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι κόσμιος την Κυριακή»
Keywords
Τυχαία Θέματα