«Σαΐνια» στα μαθηματικά

Αλλάζουν οι νόμοι των μαθηματικών! Ο ένας που κατέχει το 11% οφείλει να δώσει σχεδόν όσα οι πολλοί που κατέχουν το 54,7%!

Το 54,7% δυσκολεύεται να συλλέξει 2 εκατομμύρια ευρώ, όμως το 11% πρέπει να δώσει 1,7 εκατομμύρια. Αλλιώς θα είναι αναξιόπιστος, αλεξιπτωτιστής και η στάση του απογοητευτική.

Οι νόμοι των μαθηματικών και της λογικής αλλάζουν. Σε πελάγη ευτυχίας το Υπουργείο Παιδείας που αποφάσισε από φέτος να μη δίνει βιβλία στα σχολεία.
Αλλιώς θα έπρεπε να τυπώσει καινούρια βιβλία μαθηματικών...

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το Σωματείο αποτελείται από επιφανείς (ανώνυμους) επιχειρηματίες. Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου, που από μόνος του θεωρείται οικονομικός κολοσσός, δεν ακολουθείται από έναν, ούτε από δύο επιχειρηματίες. Αποτελείται από πολλούς! Δεν είναι λοιπόν, άδικο να τα περιμένουν όλα από έναν; Δεν είναι εγωιστικό για το 54,7% να προσδοκά από τον έναν που κατέχει το 11% να προσφέρει σχεδόν τα ίδια;

Για αρχή ο Γιάννης Αλαφούζος ίσως θα έπρεπε να αναφέρει το ποσό που θα προσφέρει στη σωτηρία του Παναθηναϊκού ο ίδιος από την τσέπη του, ώστε να γλυτώσει το Τριφύλλι από το τσουνάμι που δείχνει να έρχεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα