Προτάθηκε ο Καρλάο

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την επίθεση του Τριφυλλιού, αλλά όσο δεν κλείνει, νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο με τελευταίο αυτό του Καρλάο...
O Κάρλος Αλεξάντρε Σόουζα Σίλβα, γνωστότερος ως Καρλάο, είναι το νέο όνομα που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για τη γραμμή κρούσης του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκάθαρο νούμερο 1 στόχο για την επίθεσή τους τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά όσο το Αμβούργο ζητά χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο, τόσο η μεταγραφή δεν
ολοκληρώνεται. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση του σουηδού φορ, αλλά όσο δεν κλείνει ο παίχτης, έρχονται νέες προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Καρλάο, του 27χρονου φορ της Μπράγκα (γεννηθείς την 1η Αυγούστου 1986). Παρότι ο παίχτης έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, η πορτογαλική ομάδα τον αφήνει ελεύθερο, αφού δεν τον υπολογίζει. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Καρλάο έκανε το μπαμ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λεϊρία, καθώς σκόραρε 25 φορές σε 54 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν 2009-2010, για να μπει έτσι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ωστόσο, η Κασίμα Άντλερς από την Ιαπωνία κέρδισε στον πλειστηριασμό και πήρε τον βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος όμως δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί στο ιαπωνικό πρωτάθλημα. Με εισήγηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο παίχτης γύρισε το 2011 στην Πορτογαλία, για λογαριασμό της Μπράγκα.

Ο Καρλάο σε δυο σαιζόν με τη Μπράγκα αγωνίστηκε 26 φορές και σκόραρε 4, μπαίνοντας στα πιο πολλά ματς ως αλλαγή. Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον νυν τεχνικό της πορτογαλικής ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, και μπορεί να μείνει ελεύθερος, εφόσον βρει πρόταση από ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα