Πήρε την αδειοδότηση

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε επίσημα γνωστό ότι χορηγεί στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής για τη Superleague της σαιζόν 2012-2013, αποδεχόμενη την έφεση του Τριφυλλιού.
Η αναμενόμενη απόφαση για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τη Superleague της σαιζόν 2012-13,
βγήκε προ ολίγου. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων έκρινε πλήρη τον φάκελο του Τριφυλλιού και του χορηγεί την άδεια συμμετοχής.

Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν απέφυγε το πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επειδή κατέβαλε εκπρόθεσμα τις οφειλές του, ωστόσο τα μέλη της επιτροπής αναγνώρισαν την τεράστια προσπάθεια που κατεβλήθη, καθώς και την πληρωμή περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ σε οφειλές.

Καμία άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε άδεια σε δευτεροβάθμιο επίπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (αρ. απόφασης 3/31-05-2012)

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 7/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Ομάδων.

Διατηρεί την υπόθεση και δικάζει επί της αιτήσεως.

Δέχεται κατ’ ουσία κατά πλειοψηφία την αίτηση.

Χορηγεί στην αιτούσα ΠΑΕ την προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εγχώριες διοργανώσεις της περιόδου 2012-2013.

Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. για παράβαση καταληκτικής προθεσμίας χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Μειοψήφισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθηνά Φλίνδρη, η οποία έχει τη γνώμη ότι η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ακολούθως η αίτησή της θα έπρεπε να απορριφθούν κατ’ ουσίαν.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012".
Keywords
Τυχαία Θέματα