Παραμένει στην Α1 ο Παναθηναϊκός

Με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά, το Δ.Σ της ΕΣΑΠ αποφάνθηκε υπέρ των του Παναθηναϊκού στη σημερινή συνεδρίασή του. Yποβιβάζεται ο Ηρακλής. Ο Παναθηναϊκός, μετά από την ψηφοφορία
που πραγματοποίησε σήμερα η ΕΣΑΠ, παραμένει στην Volleyleague, με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση του πρωταθλήματος και αφήνοντας τον Μίλωνα 11ο και τον Ηρακλή 12ο.

Το αίτημα του Ηρακλή για επικύρωση της βαθμολογίας δεν έγινε δεκτό, έτσι ο «γηραιός» θα πέσει στην Α2, λόγω χρεών. Παρότι αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο διοικητικό εφετείο κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην ΕΣΑΠ συνυπολόγισαν την πιθανότητα να αργήσει να βγει η απόφαση από το εφετείο ακόμα και έξι μήνες και έτσι απέρριψαν το αίτημα των «κυανόλευκων».

Oι ομάδες που τάχθηκαν στο πλευρό των «πρασίνων» ήταν οι Παμβοχαϊκός (Ρωμανός), ΠΑΟΚ (Παϊσιάδης), Εθνικός Αλεξανδρόπουλης (Τζίμας), Φοίνικας Σύρου (Λεονταρίτης), Άρης (Γρόλιος), Κηφισιά (Δεληγιαννάκης), Νίκη Αιγινίου (Αυλίδης), Μίλωνας (Μπελιγράτης) και φυσικά Παναθηναϊκός (Ακριτίδης).

Οι τρεις που ζήτησαν τον υποβιβασμό του Τριφυλλιού ήταν οι Ολυμπιακός (Ταρνατόρος), Λαμία (Καρβούνης) και Ηρακλής (Βαγενά).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Volleyleague 2012-13 με δεδομένη την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον υποβιβασμό του Ηρακλή. Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία ο Ηρακλής τερματίζει στην 12η θέση, ο Μίλωνας στην 11η θέση και ο Παναθηναϊκός στην 10η θέση κι έτσι μένει στην κατηγορία. Στην Α2 ανδρών οδηγούνται ο Μίλωνας και ο Ηρακλής».

Η τελική κατάταξη 2012-13

1. Ολυμπιακός
2. ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
3. ΠΑΟΚ
4. ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
5. Φοίνικας Σύρου
6. Άρης Α.Σ.
7. ΑΟ Κηφισιάς
8. ΓΣ Λαμία
9. ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
10. Παναθηναϊκός
11. ΑΟΝΣ Μίλων - Υποβιβάζεται Α2
12. Ηρακλής Γ.Σ. - Υποβιβάζεται Α2
Keywords
Τυχαία Θέματα