Ούτε ο Ερασιτέχνης δεν είναι διασφαλισμένος στο Βοτανικό!

Νέες αποκαλύψεις από το Προεδρικό Διάταγμα: Δεν διασφαλίζονται ούτε οι (λειψές) εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη!
Σε λίγο μετά το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα εξαφανιστούν και οι (λειψές) εγκαταστάσεις που προβλέπονται για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό... Σε μία νέα αποκάλυψη προέβη η ιστοσελίδα aioniapistos.gr: Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν μελετήσει το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης, δεν είναι διασφαλισμένος ούτε καν ο Ερασιτέχνης, για τις λειψές (και ντροπιαστικές για την
ιστορία του Παναθηναϊκού) εγκαταστάσεις στον Ελαιώνα!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα διαδοχικά νομοθετικά... εκτρώματα σε βάρος του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι που έχουν μελετήσει το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης, ούτε ο Ερασιτέχνης είναι διασφαλισμένος ακόμη και για τις λειψές εγκαταστάσεις!

(Tο ρεπορτάζ απευθύνεται σε όσους δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, διότι εσχάτως παρατηρούμε ότι η… ΓΗΠΕΛ προσπαθεί να φορτώσει τα εξωφρενικά λάθη σε όλους τους άλλους, πλην του μοναδικού που έτρεξε το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης)

Γι’ αυτό το λόγο κιόλας λέγεται ότι η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, δεν προτίθεται να βάλει ούτε… πέτρα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη!

Από το νόμο Σουφλιά του 2006, ο οποίος είχε ως προϋπόθεση την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, αλλά και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη (με κλειστό γήπεδο, δύο κολυμβητήρια ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αίθουσες για όλα τα τμήματα), φτάσαμε στο ΑΠΙΘΑΝΟ νόμο Μπιρμπίλη, που … γκρέμισε τη Λεωφόρο, χωρίς να διασφαλίζει τίποτα!

Το παράδοξο είναι ότι αυτό το νόμο, τον έκανε σημαία η ΓΗΠΕΛ και πανηγύριζε με το γνωστό non paper!

Με το νόμο Καλαφάτη, τον περασμένο Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός έσωσε για μια πενταετία τη Λεωφόρο, αλλά πλέον θα κρέμεται από τον κάθε… πολιτικό και θα παρακαλάει την εκάστοτε κυβέρνηση, για να μην του πάρουν την ιστορική του έδρα, η οποία με το νόμο Μπιρμπίλη είχε χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου!

Με δεδομένο ότι πλέον δεν διασφαλίζεται ούτε ο Ερασιτέχνης, είναι ν’ απορεί κανείς για πιο λόγο έμπλεξαν την ΠΑΕ σε αυτό το πρότζεκτ;

Άλλωστε και μόνο πρακτικά να το δει κανείς, ο Παναθηναϊκός από αυτή την υπόθεση, πέρα από το… παραμύθι που έχουν φάει οι οπαδοί του, έχει ξοδέψει 6,6 εκατ. ευρώ (επίσημα νούμερα), χρωστάει 800.000 ευρώ στον «Άκτωρα», είναι άγνωστο εάν συνεχίσει να τρέχει ο λογαριασμός προς την κατασκευαστική εταιρεία και είναι βέβαιο ότι εάν φύγει θα κληθεί να πληρώσει και ρήτρα 2 εκατ. ευρώ!

Μιλάμε η απόλυτη παράνοια!!!

Πηγή: aioniapistos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα