Ως τι ταξίδεψε ο Νίκος Χατζηνικολάου με το τσάρτερ του Παναθηναϊκού;

Η διοίκηση Γόντικα αποδεικνύει καθημερινά και με διοφορετικούς τρόπους πόσο αγκιστρωμένη είναι στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Με το τσάρτερ του Παναθηναϊκού ταξίδεψε ο Νίκος Χατζηνικολάου!
Το μέλος της προηγούμενης διοίκησης του Παναθηναϊκού Νίκος Χατζηνικολάου, και ένας εκ των τριών που έριξαν με «πραξικοπηματικό» τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο τον Μάρτιο
του 2012 ταξίδεψε με την απόστολη του Τριφυλλιού στη Σκοτία!

Τελικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να έφυγε από το μετοχολόγιο της ΠΑΕ (τουλάχιστον έτσι φημολογείται, αφού τα έγγραφα της μεταβίβασης δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας) όπως για να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Θυμίζουμε ποιος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Είναι το μέλος του ΔΣ που μαζί με τους Τζήμα, Λουμίδη παραιτήθηκαν τον Μάρτιο του 2012 και έριξαν τη διοίκηση, αναγκάζοντας τους Βγενόπουλο και Πολέμη να αποσύρουν τα χρήματα που είχαν δώσει για να σώσουν τον Παναθηναϊκό. Το ποσό των δύο ανδρών άγγιζε τα 2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας δρόμου που ακολούθησε για να πάρει η ομάδα τις αδειοδοτήσεις της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ (με 1,1 εκατ. ευρώ) δεν θα χρειάζονταν, και πως το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού θα γινόταν υπό πιο υγιείς βάσεις.

Παράλληλα, «μπλόκαραν» την ΑΜΚ η οποία ήταν έτοιμη να ανοίξει. Η νέα διοίκηση φρόντισε να συνεχίσει το... έργο τους και με συνεχόμενες «περίεργες» καθυστερήσεις οδήγησαν την ΑΜΚ σε ματαίωση.

Θυμίζουμε επίσης πως ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Χατζηνικολάου ήταν εκλεκτός του Δημήτρη Γόντικα, όπως και οι Τζήμας, Λουμίδης, αλλά και πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Τζίγγερ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού οφείλει να απαντήσει ως τι «τιμήθηκε» από την ΠΑΕ ο Νίκος Χατζηνικολάου με εισιτήριο για το στάρτερ του Παναθηναϊκού με προορισμό τη Σκοτία.
Keywords
Τυχαία Θέματα