opou den yparxei ithiki yparxei nomos

Ευτυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο εφαρμόζονται οι νόμοι! Μόνο όμως όταν ο ζημιωμένος είναι ο Παναθηναϊκός...
Μπορεί να απουσιάζει παντελώς το αίσθημα δικαιοσύνης, μπορεί να είναι άγνωστη η έννοια Fair Play, μπορεί σκάνδαλα τεραστίων διαστάσεων (στημένα, κασέτες, καμμένοι φούρνοι, κλπ) να κλειδώθηκαν σε σκουριασμένα ντουλάπια, ωστόσο που και που εφαρμόζονται οι νόμοι. Αρκεί να
ευνοείται όποιος φοράει ερυθρόλευκα και να ζημιώνεται όποιος φοράει πράσινα.

Η Σούπερ Λίγκα απαντάει κατ’ αρχήν αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, θα συζητήσει το θέμα στη συνεδρίαση της Παρασκευής, με τις πιθανότητες για θετική απάντηση να είναι μηδαμινές.

Η Σούπερ Λίγκα, σκοπός της οποίας είναι να προασπίζει τα συμφέροντα των ομάδων του συνεταιρισμού, η Σούπερ Λίγκα των Μώραλη και Μποροβήλο, η Σούπερ Λίγκα των «δορυφόρων» (ή «θυγατρικών» κατά τον Γιάννη Αλαφούζο), θα στηριχθεί στο... γράμμα του νόμου.

Κανείς φυσικά δεν περίμενε κάτι διαφορετικό. Η πίτα άλλωστε μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν πρόεδροι που «πεινάνε» πολύ και θέλουν να τη φάνε ολόκληρη.

Ευαισθησία θα έδειχνε ο συνεταιρισμός αν ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει με τον... επόμενο της Μέταλιστ, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι, όπως έπραξε πέρυσι η ΕΠΟ.

Ευαισθησία θα έδειχνε αν δεν μιλούσαμε για τον Παναθηναϊκό, αλλά για... τον Λεβαδειακό, ματς του οποίου με αντίπαλο την Ξάνθη αναβλήθηκε από την Σούπερ Λίγκα την περυσινή σεζόν, για να είναι ξεκούραστοι οι Λιβαδιώτες όταν θα αντιμετώπιζαν το Τριφύλλι!

Στην απάντηση της Σούπερ Λίγκας προς τον Παναθηναϊκό, επισημαίνονται τρία σημεία:

-Καμία απόφαση για αναβολή δεν έχει γίνει στο παρελθόν. Μόνο αλλαγή ημέρας και ώρας την ίδια αγωνιστική και αυτό προβλέφθηκε για τον Παναθηναϊκό και πήγε το Σάββατο η αναμέτρηση.

-Δεν μεσολαβεί 48ωρο για να στοιχειοθετηθεί αναβολή ή λόγο ανωτέρας βίας.

-Κατηγορηματικά ο ΚΑΠ προβλέπει αναβολή μόνο σε περίπτωση πρόκρισης σε ημιτελικούς ή τελικό ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα