Οι βαθμίδες προσφοράς και τα προνόμιά τους

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε Τζίγγερ και Αλαφούζο. Ποιες οι βαθμίδες προσφοράς των φιλάθλων και ποια τα προνόμια καθεμίας...

Στο Σωματείο του Γιάννη Αλαφούζου πέρασαν οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι αν μιλάμε για μεταβίβαση μετοχών ή για διαχείρισή τους. Ο Τζίγγερ δεν αναλαμβάνει, όπως ήταν γνωστό, καμία πιθανή νομική ή οικονομική ευθύνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
που απορρέει απο τη Διπλή Ανάπλαση.

Μόλις η ΠΑΕ γίνει εταιρεία λαϊκής βάσης, οι φίλοι του Τριφυλλιού θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τον οβολό του, ώστε να βοηθήσουν τη «διάσωση» της ομάδας. Σε 5 βαθμίδες, με οικονομικά κριτήρια χωρίζονται οι τρόποι με τους οποίους ο κόσμος θα συμμετάσχει στο εγχείρημα.

Σε αντίθεση με όσα είχαν αρχικά ειπωθεί, θα υπάρχουν τελικά διαφορετικά προνόμια αναλόγως της προσφοράς του καθενός.

Η πρώτη βαθμίδα αφορά στο ποσό των 250 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση παρέχεται έκπτωση 50 ευρώ για ένα εισιτήριο διαρκείας. Στις άλλες κατηγορίες, το διαρκείας είναι δωρεάν.

Αν κάποιος δώσει πάνω από 500 ευρώ, τότε θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει και τους παίχτες της ομάδας, ενώ σε ποσά μεγαλύτερα των 10.000 ευρώ δωρίζονται ταξίδια με την ομάδα και παρέχεται η δυνατότητα αγοράς και δεύτερου διαρκείας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οι βαθμίδες χωρίζονται σε:
250 ευρώ
500 ευρώ
1000 ευρώ
5000 ευρώ
10.000 ευρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα