Οι στόχοι του Φερέιρα από την Πορτογαλία

Νταβίντ Σιμάο, Αντρέ Αλμέιδα, Ντιόγκο Ροσάδο και Σαλβαδόρ Αγκρά στο στόχαστρο του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Οι οικονομικές δυσχέρειες του Παναθηναϊκού έχουν οδηγήσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα σε εξονυχιστικό έλεγχο της αγοράς της Πορτογαλίας, την οποία γνωρίζει
άριστα. Ο πορτογάλος τεχνικός αναζητά νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και κοστίζουν λίγα χρήματα, να έρθουν δηλαδή ή ως ελεύθεροι ή ως δανεικοί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι αθλητικές εφημερίδες εφημερίδες «Goal» και «η Πράσινη», στο στόχαστρο του Φερέιρα έχουν μπει οι Νταβίντ Σιμάο, Αντρέ Αλμέιδα, Ντιόγκο Ροσάδο και Σαλβαδόρ Άγκρα.

- Nταβίντ Σιμάο

Ο Νταβίντ Σιμάο είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ανήκει στην Μπενφίκα. Τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν δανεικός στην Ακαντέμικα και στέφθηκε κυπελλούχος Πορτογαλίας.

- Αντρέ Αλμέιδα

Ο Αντρέ Αλμέιδα είναι 21 ετών, παίζει ως αμυντικός μέσος και ανήκει επίσης στη Μπενφίκα. Το πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν είχε λίγες συμμετοχές στους «αετούς», ενώ το δεύτερο έπαιξε δανεικός στην Ουνιάο Λεϊρία με 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

- Ντιόγκο Ροσάδο

Ο Ντιόγκο Ροσάδο είναι ακραίος μεσοεπιθετικός, με πολλές παρουσίες στην Εθνική Κ21 της Πορτογαλίας. Ο 22χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Φεϊρένσε με 17 ματς, 2 γκολ και 2 ασίστ.

- Σαλβαδόρ Αγκρά

Τέλος, ο Σαλβαδόρ Άγκρα, 20χρονος μεσοεπιθετικός, που έκανε μία πολύ καλή σαιζόν με την Ολανένσε με 27 παιχνίδια, 4 γκολ και 4 ασίστ. Τον Ιανουάριο τον απέκτησε η Ρεάλ Μπέτις, όμως έχει τη διάθεση να τον παραχωρήσει δανεικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα