Οι ατιμώρητοι Part1: Πάρε κόκκινη, δεν πειράζει

Διαβάστε το πρώτο μέρος του αφιερώματος του GreenZone: «Οι ατιμώρητοι». Σκάνδαλα και... σκανδαλάκια των τελευταίων ετών για όλα τα γούστα.
Quiz για δυνατούς λύτες: Βρείτε έστω και μία ομάδα, πλην του Ολυμπιακού Πειραιώς, από όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, η οποία σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους έχει την τύχη να βλέπει ποδοσφαιριστές της να αποβάλλονται με κόκκινη κάρτα σε επίσημους αγώνες και να μην εκτίουν ποτέ την ποινή μίας αγωνιστικής. Το GreenZone εγγυάται στο νικητή πως θα του σβήσει όλες
τις κλήσεις για παραβάσεις αυτοκινήτου και θα του εξασφαλίσει βουλευτική ασυλία για έναν χρόνο!

Στις 21 Αυγούστου του 2011 ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες στο επίσημο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ίντερ. Ο Σουηδός αμυντικός αγωνίστηκε κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ματς των «ερυθρολεύκων». Δεν εξέτισε ποτέ την ποινή του.

Δικαιολογία; Δεν έφτασε ποτέ στην («ερυθρόλευκη») ΕΠΟ το φύλλο αγώνα.Στις 12 Αυγούστου του 2011 ο Πάμπλο Κοντρέρας αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της πρώην ομάδας του Κόλο Κόλο. Ακολούθησε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον ΟΣΦΠ. Η τιμωρία δεν μεταφέρθηκε στην ομάδα του Πειραιά, όπως γίνεται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Χιλιανός αμυντικός αγωνίστηκε κανονικά στα φιλικά του καλοκαιριού και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Βέροια!

Δικαιολογία; Εξέτισε την ποινή του σε ματς της Κόλο Κόλο στις 19 Αυγούστου... Τώρα πώς γίνεται την ίδια ημέρα να ήταν ταυτόχρονα παίκτης του χιλιανού συλλόγου και να αγωνιζόταν κανονικά με τη νέα του ομάδα (στο φιλικό του ΟΣΦΠ με τη Νάπολι) μόνο στον Πειραιά το γνωρίζουν. Πώς γίνεται να εξέτιε την ποινή του με την ομάδα την Κόλο Κόλο στις 19 Αυγούστου και στις 18 του ίδιου μήνα να ανακοινώνεται επίσημα από την ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ... μόνο στον Πειραιά το γνωρίζουν!
Νόμιμα; Μπορεί ναι, και στις δύο περιπτώσεις, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται. Ηθικά; Ποτέ στον Πειραιά! Η ομάδα των συμπτώσεων, η πάντα ευνοημένη ομάδα από όλες τις αθλητικές αρχές είναι η ίδια. Ο Ολυμπιακός. Να τη χαιρόμαστε!
Keywords
Τυχαία Θέματα