Ο Παναθηναϊκός συναντά τον Μπατίστ στην Πόλη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 20:00 (Nova Sports 3) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση. Θα βρει απέναντί του τους πρώην παίχτες του Μάικ Μπατίστ και Ρομέιν Σάτο...

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εναντίον της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την 4η αγωνιστική της
Ευρωλίγκας (20:00, Novasports 3) και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να διπλασιάσει τις εκτός έδρας νίκες του.

Η τούρκικη ομάδα έχει τον ίδιο απολογισμό με το Τριφύλλι στη διοργάνωση, με δύο νίκες και μία ήττα (2-1), έχοντας χάσει στο τελευταίο εντός έδρας ματς από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το εντυπωσιακό «Fenerbahce Ulker Sports Arena» αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο και στην καυτή ατμόσφαιρα οι παίχτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να επιδείξουν συγκέντρωση, να επιδιώξουν να ελέγξουν το ρυθμό και να κυριαρχήσουν στον τομέα των ριμπάουντ. Η προσθήκη του Στεφάν Λάσμε έχει συμβάλει καθοριστικά στην απόδοση της ομάδας και ο Αργύρης Πεδουλάκης ευελπιστεί να συνεχιστεί το σερί καλών εμφανίσεων, με ταυτόχρονη αγωνιστική βελτίωση.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς απουσίες στο παρκέ. Στην τουρκική ομάδα αγωνίζεται ο αγαπημένος των οπαδών του Τριφυλλιού Μάικ Μπατίστ, ο τέως «πράσινος» Ρομέιν Σάτο και την κοουτσάρει ο Ιταλός Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος για ένα χρονικό διάστημα αποτέλεσε υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Επίσης, στα αστέρια της συγκαταλέγονται οι δύο πρώην αστέρες της Σιένα, Μπο Μακ Κάλεμπ και Ντέιβιντ Άντερσεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα